17. 06. 2024 - 12:41
PROPADA MU VELIKI TRANSFER: Filipu Kostiću u sekundi srušen...
907
Shares
PROPADA MU VELIKI TRANSFER: Filipu Kostiću u sekundi srušen cijeli svijet

PROPADA MU VELIKI TRANSFER: Filipu Kostiću u sekundi srušen cijeli svijet

17. 06. 2024 - 12:41
0
Shares

Veliki strahovi navijača Srbije ispostavili su se kao tačni. Veznjak Filip Kostić neće moći pomoći svojim kolegama iz nacionalnog tima u ostatku prvenstva zbog povrede koljena.

31-godišnji fudbaler napustio je jučerašnji meč s Engleskom u finišu prvog poluvremena. Uplakan je Kostić izašao iz igre i već tada je bilo jasno da stvari nisu nimalo dobre.

Iako se Fudbalski savez Srbije još nije oglasio o stepenu povrede, novinari bliski torinskom Juventusu već imaju informacije da će Kostić morati na dužu pauzu."Kostić neće igrati u ostatku Evropskog prvenstva. On će u Njemačkoj odraditi dodatne preglede kako bi se ustanovila tačna jačina povrede. Rukovodstvo FS Srbije je u direktnom kontaktu s Juventusom", objavio je Mirko Nicolino.

Povreda prvog izbora po lijevoj strani i zvijezde nacionalnog tima sigurno je veliki udarac za selektora Srbije Dragana Stojkovića. On je na toj strani ostao na Filipu Mladenoviću i u slučaju novih nevolja morao bi se 'krpiti' kako zna i umije.Filipu Kostiću je nastup protiv Engleske bio prvi na Euru, a možda i posljednji. Pitanje je hoće li biti u reprezentaciji za četiri godine i hoće li se Orlovi uopšte plasirati. On će tada imati 35 godina.

On je u dresu nacionalnog tima odradio ukupno 64 nastupa i postigao je tri pogotka.

Kostić bio pred velikim transferom
Povreda koju je zadobio Filipu Kostiću bi mogla upropastiti veliki transfer.

Učitaj još novosti