15. 06. 2024 - 21:18
VATRENI OPTIMISTIČNI NAKON PORAZA OD ŠPANIJE: "Možda je ovo i...
907
Shares
VATRENI OPTIMISTIČNI NAKON PORAZA OD ŠPANIJE:

VATRENI OPTIMISTIČNI NAKON PORAZA OD ŠPANIJE: "Možda je ovo i dobro..."

15. 06. 2024 - 21:18
0
Shares

Fudbalska reprezentacija Hrvatske zabilježila je teški poraz na otvaranju Evropskog prvenstva od Španije (0:3)."Crvena furija" je posao praktično završila već u prvom poluvremenu. Pogađali su Alvaro Morata u 29., Fabijan Ruiz u 32. i Dani Karvahal (Carvajal) na isteku 45. minute.Lovro Majer se prvi pojavio pred kamerama i iznio viđenje teškog poraza Hrvatske.

- Ništa, mislim da smo dobro krenuli, ali oni su zabili iz svake prilike, to je odlika velikih ekipa i velikih igrača. Ne mogu reći da su nas iznenadili, očekivali smo da će danas biti dobri. Imali smo i mi dobrih šansi, ali nismo zabili.

Španci su zasluženo pobijedili i treba im čestitati. Uzrok poraza? Ne znam, očito su nešto bolje radili od nas. Bolje su izlazili, bili su pripremljeniji. Dogodi se... - rekao je Majer.Govorio je i o sjajnoj atmosferi na tribinama Olimpijskog stadiona u Berlinu.

- Presretan sam, ispunjenje svakog sna. Hvala navijačima. Mislim da ćemo bez obzira na ovo, uz njihovu pomoć, napraviti dobar rezultat. Albanija? Moramo ići po pobjedu, možda je ovo i dobro jer sad sigurno nećemo kalkulirati - istakao je Majer.

Učitaj još novosti