13. 06. 2024 - 16:10
EUFORIJA U DALMACIJI: Džeko objavio divnu porodičnu...
907
Shares
EUFORIJA U DALMACIJI: Džeko objavio divnu porodičnu fotografiju, navijači Hajduka komentarišu

EUFORIJA U DALMACIJI: Džeko objavio divnu porodičnu fotografiju, navijači Hajduka komentarišu "Vrime je"

13. 06. 2024 - 16:10
0
Shares

Nakon što se pojavila informacija da će Hajduk pokušati da dovede kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeku, navijači splitskog kluba pozivaju ga na transfer u komentarima na društvenim mrežama.

Hrvatski mediji su jutros prenijeli informaciju da će novi sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić svim silama krenuti u dovođenje Edina Džeke, koji nikada nije isključivao mogućnost da baš u Splitu završi karijeru, a to je izazvalo euforiju u Dalmaciji.

Informacija je potvrđena Indexu i to iz izvora bliskih klubu, a dodaje se da je Kalinić kontaktirao Dijamanta te ga pokušava nagovoriti na dolazak u Split.

Džeko je u međuvremenu objavio porodičnu fotografiju s najbitnijim osobama u svom životu, a nije puno trebalo da se navijači Hajduka uključe u komentarima, piše klix.

"Edine, vrime je", "Čekamo te", "Vrime je", "Vrime je kralju", "#vrimeje", neki su od brojnih komentara na Džekinoj objavi.

Inače, Kalinić i Džeko odlično se poznaju još dok su njih dvojica igrali zajedno u Romi u sezoni 2019/2020 kada je hrvatski napadač u 19 nastupa postigao pet golova uz dvije asistencije. Podsjetimo, Džeko ima veliku naklonost prema Hajduku, a njegov najbolji prijatelj je Senijad Ibričić, bivši igrač splitskog kluba.

Učitaj još novosti