12. 06. 2024 - 17:40
DIVAN GEST LEGENDE: Kakva scena Cristiana i djevojčice u...
907
Shares
DIVAN GEST  LEGENDE: Kakva scena Cristiana i djevojčice u kolicima (VIDEO)

DIVAN GEST LEGENDE: Kakva scena Cristiana i djevojčice u kolicima (VIDEO)

12. 06. 2024 - 17:40
0
Shares

Cristiana Ronalda mnogi nazivaju bahatim i umišljenim tipom. Ipak, on je bezbroj puta dokazao sasvim suprotno i često njegovi potezi van terena pokažu njegovo pravo lice.

Protekle noći CR je oduševio fudbalski svijet. Pred početak meča s Irskom na kojem je postigao dva gola, Cristiano je imao dirljiv momenat s djevojčicom u kolicima.Organizatori su djevojčicu pozvali da bude gošća na terenu s reprezentativcima Portugala, a na teren je izašla upravo s Cristianom.

Nije jedan od najvećih fudbalera svih vremena dao organizatorima da mu pomognu u izvođenju djevojčice na teren. Odlučio je izaći sam na teren s njom i uspio je u tome.Ovacije su bile zaista ogromne. Cristiano je još jednom pokazao svoju ljudsku veličinu i komentari kako je bahat i umišljen definitivno više ne stoje.

Pokazao je to CR u hiljadu primjera. Iako je slavan i bogat, on je još uvijek čovjek koji izuzetno poštuje prave vrijednosti jer je i sam odrastao u jako teškim uslovima.

Cristiano je jednostavno nešto posebno u svijetu fudbala i prava je šteta što ga u fudbalu neće biti još dugo. On je nakon utakmice i najavio da bi uskoro mogao završiti karijeru.

"Nije mi ostalo još dosta u fudbalu. Zato uživam u svakom trenutku", rekao je nakon utakmice s Irskom legendarni Portugalac i dodao je:"Zaljubljen sam u fudbal. Za mene je svaka utakmica posebna. Osjećam ponos što ću igrati na Euru s Portugalom. Za mene je to san, kao i kad sam imao 20 godina", rekao je nevjerovatni Cristiano Ronaldo.

39-godišnjak za reprezentaciju Portugala nastupio ukupno 207 puta i postigao je 130 pogodaka.

(sportsport.ba)

Učitaj još novosti