10. 06. 2024 - 22:12
Hezonja: Laž je da sam se sve dogovorio s Realom
907
Shares
Hezonja: Laž je da sam se sve dogovorio s Realom

Hezonja: Laž je da sam se sve dogovorio s Realom

10. 06. 2024 - 22:12
0
Shares

Prije nekoliko dana španski novinar Ramon Alvarez prvi je objavio da Hezonja ostaje u Realu, ali i detalje ugovora koji bi trebao potpisati. Priča je bila da bi Real dao Hezonji novi ugovor na pet milijuna eura u trajanju od dvije godine, a istu vijest potvrdio je i niz drugih medija u Španiji.

Međutim, Dubrovčanin je demantirao tu vijest, odnosno, rekao je da se ništa nije dogovorio s kraljevskim klubom. Nakon prve utakmice u finalu španjolske lige u kojem su Madriđani svladali Murciju govorio je za Onda Cero.

"Laž je da smo se dogovorili. Pričamo o nastavku suradnje, ali nije sada trenutak da govorim o tome", rekao je hrvatski reprezentativac, koji bi, ako se ne dogovori s Realom, mogao biti jedan od najtraženijih igrača na tržištu.

Hrvatski košarkaš 2022. godine stigao je u Real iz UNICS Kazana. Grčki mediji ranije su pisali da ga želi dovesti Panathinaikos u kojem je igrao u 2020. i 2021. i koji mu je, navodno, nudio trogodišnji ugovor vrijedan dva milijuna eura po sezoni.

Hezonja ove sezone u Euroligi prosječno postiže 13.7 koševa, uz 4.4 skoka i 0.9 asistencija po utakmici za manje od 23 minute na parketu. Izabran je u drugu petorku Eurolige.

Učitaj još novosti