07. 06. 2024 - 21:38
POKAZAO DA POŠTUJE FER-PLAY: Đoković poslao poruku rivalu...
907
Shares
POKAZAO DA POŠTUJE FER-PLAY: Đoković poslao poruku rivalu prije nego što se povukao

POKAZAO DA POŠTUJE FER-PLAY: Đoković poslao poruku rivalu prije nego što se povukao

07. 06. 2024 - 21:38
0
Shares

Novak Đoković je želio da Kasperu Rudu prvom javi da se povlači sa Rolan Garosa, čime je pokazao da je fer-plej kod njega na prvom mjestu.Novak Đoković povukao se sa Rolan Garosa zbog povrede koljena, a ovu odluku je organizatorima saopštio još u utorak. Morao je to da učini jer su rezultati magnetne rezonance bili loši, pokazali su da je pokidao medijalni meniskus, tako da je Đoković umjesto u sredu na terenu protiv Kaspera Ruda - bio na operacionom stolu.

Ono što je zanimljivo je da je Đoković mogao da čeka i srijedu, da odigra nekoliko gemova i vidi kako se njegovo koljeno osjeća, već je uz pomoć "pejnkilera" pobijedio Musetija, međutim nije imao dilemu da će odustati ranije. Takođe, Đoković je tim potezom takođe pokazao da je veliki džentlmen pošto je "dao" više odmora Rudu, pošto je sada otkriveno da je prvo Norvežaninu javio da će se definitivno povući.

"Poslao mi je poruku da neće igrati, poželio mi je sreću... Novak je veliki uzor i svima posveti vrijeme. Pročitao sam poslije da je bio na operaciji i nadam se da će se uskoro vratiti", rekao je Kasper Rud tokom razgovora sa Matsom Vilanderom na "Eurosportu", još jednom pokazavši koliko je Nole dostupan svojim kolegama.

(mondo.ba)

Učitaj još novosti