29. 05. 2024 - 19:58
Senzacionalani transferi u Hrvatskoj - Tin Lučin dolazi u...
907
Shares
Senzacionalani transferi u Hrvatskoj - Tin Lučin dolazi u Nexe, a sa njim stiže i Ibrahim Haseljić

Senzacionalani transferi u Hrvatskoj - Tin Lučin dolazi u Nexe, a sa njim stiže i Ibrahim Haseljić

29. 05. 2024 - 19:58
0
Shares

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Ibrahim Haseljić po svemu sudeći ovog ljeta promijenit će klub.Naime, velike stvari dešavaju se u ekipi Nexea iz Našica, kluba koji je još jednom završio na drugom mjestu u Hrvatskoj.

Kada je riječ o Evropskoj ligi igrali su dobro, ali su na kraju ispali od Rhein-Neckar Lowena u osmini finala.

Klub je napustilo deset igrača, a gotovo svi koji su otišli imali su veliku ulogu u ekipi u protekloj godini.Tako su iz Nexea otišli Mario Tomić, Predrag Vejin, Fahrudin Melić, Ivan Sršen, Gianfranco Pribetić, Andrađ Velkavrh, Lovro Jovtić, Adir Cohen, Andte Gadža i Marko Račić.

Gotovo je sigurno da će i reprezentativac Hrvatske Dominik Kuzmanović napustiti Nexe, te će za preko 200 hiljada eura otići u njemački Gummersbach.Ne sjede u ovom klubu skrštenih ruku kada je riječ o dovođenju novih igrača, a najzvučnije je dolazak reprezentativca Hrvatske Tina Lučina.

Naime, Lučin u Nexe dolazi iz poljskog prvaka Wisle Plock za koji je ove sezone u Ligi prvaka postigao 76 golova i bio je najbolji strijelac ekipe.

U Nexe se vraća i iskusni Krešimir Kozina koji je zadnjih devet sezona igrao u Bundesligi.

Osim njih u Našice će doći i poljski pivot Jan Klimkow, zatim lijevi bek Poreča Lucijan Krajcar, pivot Pontaulta Leon Vučko, mladi golman Rugvice Antun Šarić i talentovani desni bek Dinamo Bukurešta Aleksander Cenić.

Ono što je posebno zanimljivo da će igrat Nexea postati i reprezentativac Bosne i Hercegovine Ibrahim Haseljić koji u ovaj klub dolazi iz slovenskog Velenja.

Naravno ovo neće biti jedini dolasci u Našice jer uprava Nexea pregovara sa još nekim igračima.

Učitaj još novosti