28. 05. 2024 - 14:01
Pogledajte nemoguću namještaljku: “Ovo je ogledalo države, sve...
907
Shares
Pogledajte nemoguću namještaljku: “Ovo je ogledalo države, sve ovako funkcionira” (VIDEO)

Pogledajte nemoguću namještaljku: “Ovo je ogledalo države, sve ovako funkcionira” (VIDEO)

28. 05. 2024 - 14:01
0
Shares

Crnogorski fudbal sinonim je za skandale i namještaljke. No, ono što su izveli nogometaši Budve i Zete previše je čak i za skandaloznu reputaciju komšijske zemlje.

U doigravanju za drugu crnogorsku ligu igrali su Ibar, Budva i Zeta. Pred zadnje kolo Ibru plasman u viši rang nije donosila samo naizgled nemoguća kombinacija - da Budva i Zeta remiziraju s četiri ili više golova, ali i da uz to Budva onda pobijedi izvođenjem jedanaesteraca. Ipak, dogodilo se upravo sve navedeno. Utakmica je završila 3:3, a Budva je na penale slavila 4:2. Tako su oba takmaca s ove utakmice otišli u drugu ligu, a Ibar je ostao u trećoj.

Razvoj događaja na terenu u Budvi bio je komičan. Gostujuća Zeta je već do 32. minute vodila 3:0, ali onda je za samo 20-ak minuta Budva poravnala na 3:3. Zatim se od 54. do kraja nije događalo baš ništa. Momčadi koje su ekspresno postigle čak šest golova, preostalih 36 minuta su samo čekale da utakmica završi.

Po očekivanom scenariju slijedili su penali i pobjeda Budve. Pogledajte cirkus u Crnoj Gori ispod, a posebnu pažnju obratite na gol u 43. minuti.Crnogorski ljubitelji fudbala zgroženi su ovom namještaljkom te po društvenim mrežama pišu:


"Treba ugasiti sve crnogorske lige pa neka igraju košarku na penale."

"Ovo je ogledalo Crne Gore, sve ovako funkcionira. Svi vide, a niko ne vidi."

"Živjela crnogorska liga, pa ovo je sramota."

Učitaj još novosti