26. 05. 2024 - 08:10
Legendarni Englez jednog veznjaka smatra boljim od...
907
Shares
Legendarni Englez jednog veznjaka smatra boljim od Bellinghama: On me podsjeća na Zidanea

Legendarni Englez jednog veznjaka smatra boljim od Bellinghama: On me podsjeća na Zidanea

26. 05. 2024 - 08:10
0
Shares

Po prvi put još od hrvatskog reprezentativca Luke Modrića je jedan veznjak u ozbiljnoj konkurenciji da osvoji najveće individualno priznanje u nogometu, Zlatnu loptu.

Jude Bellingham je već u prvoj sezoni kao član Real Madrida pružio fenomenalne partije i sasvim opravdano se nada prestižnoj nagradi. On je prošlog ljeta stigao iz Borussije Dortmund za 100 milijuna eura.

Za kratko vrijeme je mladi Englez postao pravi vođa ‘Kraljevskog kluba’, postigao čak 19 pogodaka u domaćem prvenstvu i jedan je od najzaslužnijih zašto je njegov tim došao do titule.

No, legendarni defanzivac Liverpoola, Jamie Carragher, mišljenja je da postoji bolji veznjak od Bellinghama. Naime, Carragher smatra da je Phil Foden ispred nogometaša Reala.

“Jude Bellingham je zvijezda Real Madrida, ali Phil Foden me podsjeća na Zinedinea Zidanea”, napisao je 46-godišnjak u svojoj kolumni za The Telegraph.

Podsjećamo, upravo je Bellingham bio taj koji je do sada uspoređivan sa jednim od najboljih veznjaka svih vremena, Zinedineom Zidaneom. Ipak, Carragher vjeruje da zvijezda Manchester Cityja više podsjeća na slavnog Francuza.

Učitaj još novosti