25. 05. 2024 - 11:02
Navijači zabrinuti zbog Novaka Đokovića! Kamera uhvatila težak...
907
Shares
Navijači zabrinuti zbog Novaka Đokovića! Kamera uhvatila težak trenutak - ovo nismo željeli da vidimo!

Navijači zabrinuti zbog Novaka Đokovića! Kamera uhvatila težak trenutak - ovo nismo željeli da vidimo!

25. 05. 2024 - 11:02
0
Shares

Zabrinjavajuća scena iz Ženeve gdje je Novak Đoković igrao polufinale.Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković eliminisan je u polufinalu turnira u Ženevi, gdje je nakon tri seta od njega bolji bio češki teniser Tomaš Mahač - 6:4, 0:6, 6:1. Taj rezultat znači da će Novak Đoković drugi grend slem u sezoni dočekati bez ijednog odigranog finala, što se srpskom sportisti nije često dešavalo u dosadašnjem dijelu karijere. Još više brine stanje u kojem se Đoković trenutno nalazi, pošto djeluje da nije potpuno spreman za najveće izazove...

Kamere su tokom meča u Ženevi uhvatile detalj koji je silno zabrinuo navijače novaka Đokovića. Tokom jedne pauze, dok je ustima prinosio flašicu sa tečnošću, Novaku se tresla desna ruka. Taj detalj dogodio se još u prvom setu, a Novak Đoković je nakon njega odigrao još puna dva seta i pokušavao da izbori finale!

"Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam nevjerovatnu mučninu tokom prvog dijela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Mahača, koji je zaslužio pobjedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Volio bih da zaboravim", rekao je Novak nakon meča zabrinut za svoju formu. Pogledajte kako se trese ruka Novaku Đokoviću:

Učitaj još novosti