24. 05. 2024 - 18:06
Slavni Englez prognozirao plasman Hrvatske na Euru, susjedi...
907
Shares
Slavni Englez prognozirao plasman Hrvatske na Euru, susjedi neće biti oduševljeni

Slavni Englez prognozirao plasman Hrvatske na Euru, susjedi neće biti oduševljeni

24. 05. 2024 - 18:06
0
Shares

Jamie Carragher iznio je svoje pretpostavke o tome kako će se odigrati Evropsko prvenstvo ovog ljeta.U nedavnom videu za YouTube kanal engleskog portala Telegrapha, Jamie Carragher, bivši engleski reprezentativac, analizirao je sve grupe Europskog prvenstva i dao svoje mišljenje o tome gdje će završiti putevi svake reprezentacije.

Grupa B: Grupa smrti
Skupina B, koju čine Španija, Hrvatska, Italija i Albanija, jedna je od najtežih skupina na turniru. Carragher je predvidio da će Španija zauzeti prvo mjesto, ali je Hrvatsku postavio na čvrsto drugo mjesto, naglašavajući da će Luka Modrić, iako sada ima 38 godina, još uvijek biti ključna figura na terenu. Carragher je Modrića opisao kao “jednog od najvećih koje smo ikad vidjeli”.

Hrvatska protiv Mađarske: Neočekivana prognoza
U Carragherovim predviđanjima za osminu finala, Hrvatska se suočava s Mađarskom,  koja je posljednjih godina nadmašila očekivanja. Unatoč tome što je priznao da su Modrić i društvo među najboljim nacijama posljednjih godina, Carragher je iznenađujuće prognozirao da će Mađarska proći dalje zbog svoje mladosti i snage.Domačini će oduševiti, ali Francuska…
Carragherove pretpostavke dovele su ga do zaključka da će polufinalni okršaji biti između Njemačke i Portugala, te Francuske i Engleske. Engleski analitičar vjeruje kako će prednost domaćeg terena pomoći Njemačkoj da prođe do finala. S druge strane, Carragher ne vjeruje kako će Engleska imati dovoljno protiv Francuske.

Pobjednik će biti…
Finale Evropskog prvenstva 2024. biti će između Njemačke i Francuske, ako vjerujemo predviđanjima Jamieja Carraghera. Legenda Liverpoola vjeruje kako Francuska reprezentacija jednostavno ima previše kvalitete za Njemačku te da će Francuzi slaviti na Euru.

Učitaj još novosti