23. 05. 2024 - 21:48
KRISTIJANO RONALDO SE VRAĆA U EVROPU! OSTAVLJA ARAPSKE...
907
Shares
KRISTIJANO RONALDO SE VRAĆA U EVROPU! OSTAVLJA ARAPSKE MILIONE: Veliki prijatelj ga zove da zajedno igraju LIGU ŠAMPIONA!

KRISTIJANO RONALDO SE VRAĆA U EVROPU! OSTAVLJA ARAPSKE MILIONE: Veliki prijatelj ga zove da zajedno igraju LIGU ŠAMPIONA!

23. 05. 2024 - 21:48
0
Shares

Kristijano Ronaldo napušta Saudijsku Arabiju i milione! Vraća se u Evropu kako bi igrao Ligu šampiona.

Pravu bombu spremio je Leverkuzen, novi šampion Njemačke, tačnije njegov trener Ćabi Alonso za sljedeću sezonu. Prema pisanju medija iz Saudijske Arabije, tačnije novinara Alhaza Mutaba, sportski menadžment Leverkuzena i njegov trener uradiće sve da privole Portugalca da obuče crveno-crni dres naredne sezone.

Navodno, sve je na Kristijanu Ronaldu, on je taj koji će odlučiti o vlasitoj sudbini. Portugalcu je prelijepo u Al Nasru, njemu i njegovoj porodici, prelijepoj supurzi Georgini i djeci, prija život u Saudijskoj Arabiji. Da li će milione i sve blagodeti lagodnog života ostaviti tek tako i pridružiti se Leverkuzenu, kako bi još jednom, ovaj put u 40. godini života zaigrao Ligu šampiona. Teško! Ali...

Ćabi Alonso, trener Leverkuzena, jedan je od najboljih prijatelja Kristijana Ronalda. Španac i Portugalac su postali bliski dok su zajedno igrali za Real iz Madrida. Redovno se čuju, a svake godine tokom ljeta provedu nekoliko dana zajedno, družeći se sa porodicama. Navodno je sam Ćabi Alonso pričao putem telefona sa Kristijanom Ronaldom, koji je opet, zatražio malo vremena da razmisli, piše Kurir.

Da podsjetimo, Kristijano Ronaldo u Al Nasru ima 200 miliona eura po sezoni. I ponudu na stolu za novi jednogodišnji ugovor, vrijedan isto toliko novca, uz dogovorene bonuse i premije. I tu je ključ. Nijemci, poznati po štedljivosti sigurno nemaju novac kojim raspolažu Arapi. Plus, Portugalac ove sezone u Saudijskoj Arabiji igra fantastično, na 46 utakmica u svim takmičenjima, postigao je čak 47 golova.

Kristijano Ronaldo nedavno je dobio odriješene ruke od strane gazdi kluba iz Rijada, da odredi koje igrače bi volio da klub dovede kao pojačanja. Njegov izbog pao je na zemljaka Bruna Fernandeza, fudbalera Mančester junajteda i saigrača iz reprezentacije Portugala, sa kojim će igrati na predstojećem EURO 2024 u Njemačkoj.

Hoćemo li gledati posljednji ples Kristijana Ronalda u Evropi?!

Učitaj još novosti