22. 05. 2024 - 18:57
Ten Hag ovog ljeta odlazi iz Manchester Uniteda, tri su...
907
Shares
Ten Hag ovog ljeta odlazi iz Manchester Uniteda, tri su kandidata za zamjenu

Ten Hag ovog ljeta odlazi iz Manchester Uniteda, tri su kandidata za zamjenu

22. 05. 2024 - 18:57
0
Shares

Nizozemski trener Erik ten Hag predstojećeg ljeta napustit će Manchester United, piše italijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio.Iako je Ten Hag u klub stigao krajem pretprošle sezone, u prve dvije godine u Manchesteru nije isporučio očekivani učinak.
United je prošle sezone bio treći na tabeli sa 14 bodova zaostatka za Cityjem, ali je osvojio Liga kup i činilo se kako je to dobar zalog za daljnje uspjehe.Međutim, ove sezone je tek osmi na tabele pa će uslijediti promjena na klupi, a Di Marzio navodi i kako postoje već tri kandidata za klupu Crvenih vragova.
Prvi je italijanski stručnjak Roberto De Zerbi koji je dvije sezone sjajno vodio Brighton i smatra ga se jednim od najvećih talenata među trenerima na svijetu.Mauricio Pochettino je drugi kandidat nakon što je jučer dobio otkaz u Chelseaju pa bi nakon Espanyola, Southamptona, PSG-a i Tottenhama mogao preuzeti još jedan veliki klub.

Kao treća potencijalna zamjena za Ten Haga spominje se i Kieran McKenna, 38-godišnji Englez koji je ove sezone izborio povratak Ipswicha u prvu ligu.

Učitaj još novosti