22. 05. 2024 - 12:15
TO SE ČEKALO! Slot sa ‘najskupljim transferom ikada’...
907
Shares
TO SE ČEKALO! Slot sa ‘najskupljim transferom ikada’ definitivno napada sve trofeje u Liverpoolu

TO SE ČEKALO! Slot sa ‘najskupljim transferom ikada’ definitivno napada sve trofeje u Liverpoolu

22. 05. 2024 - 12:15
0
Shares

Nogometni klub Liverpool je jedan od nekolicine koji će doživjeti veliki remont uključujući kako igračku, tako i promjenu velikog dijela stručnog štaba.

Arne Slot stiže kao Kloppov nasljednik koji će imati ogroman posao ispred sebe, ali će na početku karijeri na Anfieldu imati veliku pomoć najboljeg pojedinca ovog kluba.

Naime, iako je Mohamed Salah u Saudijskoj Arabiji označen kao čovjek koji će postati najskuplji transfer ikada s obzirom da je Al-Ittihad za njega nudio preko 220 miliona funti, od toga neće biti ništa.

Egipćanin je nakon nešto duže šutnje prekinuo sve glasine i na veliko oduševljenje pristalica ‘Redsa’ potvrdio kako će se i naredne sezone sa novim trenero boriti za sve trofeje u Liverpoolu.

“Znamo da se samo trofeji računaju na kraju i uradit ćemo sve da ih sljedeće sezone osvojimo. Naši navijači to zaslužuju i pakleno ćemo se boriti za njih”, poručio je Salah.

Egipatski krilni napadač je u Liverpool stigao u ljeto 2017. godine iz Rome i u 349 utakmica je postigao 211 golova uz 89 asistencija. Aktuelni ugovor mu važi do kraja naredne sezone.

Učitaj još novosti