20. 05. 2024 - 17:14
Selektor Sergej Barbarez na tribinama u Mostaru
907
Shares
Selektor Sergej Barbarez na tribinama u Mostaru

Selektor Sergej Barbarez na tribinama u Mostaru

20. 05. 2024 - 17:14
0
Shares

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sergej Barbarez, nastavio je s praksom praćenja domaćeg prvenstva.Danas se od 17 sati igra svih šest utakmica 32. kola WWin lige Bosne i Hercegovine.

U Mostaru će se sastati ekipe Veleža i GOŠK-a u jednoj utakmici koja za oba tima može donijeti i matematički ispunjenje cilja.

Velež je treći na tabeli i svakako će Evropu. Ima četiri boda više od četvrtog Sarajeva i danas može samo osigurati to treće mjesto.GOŠK ima pet bodova iznad zone ispadanja. Praktično je izborio ostanak u ligi, a danas to može i potvrditi.

Na tribinama u Mostaru je i selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sergej Barbarez.Podsjetimo, on je na spisak za utakmice s Engleskom i Italijom uvrstio golmana Veleža, Osmana Hadžikića.

Vidjet ćemo da li će mu danas još neko zapasti za oko. Da cijeni domaću ligu potvrdio i pozivanjem sjajnog Vukovića koji igra za Borac.FK Velež: Hadžikić, Oreč, Halilović, Pršeš, Guliashvili, Suljić, Mlinarić, Šikalo, Šturm, Vehabović, Gholami.

NK GOŠK: Vasilj, Čoko, Šuta, Skorup, Hasukić, Bradara, Miličević, Čajić, Batarelo, Gogić, Marasović.

Učitaj još novosti