16. 05. 2024 - 19:47
VUKOVIĆ NAKON POZIVA BARBAREZA: “Selektor prepoznao moje igre,...
907
Shares
VUKOVIĆ NAKON POZIVA BARBAREZA: “Selektor prepoznao moje igre, nagrada za mene i moj Borac”

VUKOVIĆ NAKON POZIVA BARBAREZA: “Selektor prepoznao moje igre, nagrada za mene i moj Borac”

16. 05. 2024 - 19:47
0
Shares

Član FK Borac Banja Luka David Vuković, našao se na spisku selektora Sergeja Barbareza, za prijateljske mečeve protiv Engleske i Italije.Talentovani 20-godišnji napadač Banjalučana zablistao je ovog fudbalskog prolječa na premijerligaškim terenima, a odlične igre nisu ostale nezapažene.

“Drago mi je da je selektor Sergej Barbarez prepoznao moje igre i da sam dobio poziv u reprezentaciju. Ovo je nagrada ne samo za mene, već i za sve moje saigrače, bez kojih sve što je urađeno u proteklom periodu ne bi bilo moguće, ali i za moj FK Borac. Sada je na meni da se izborim za svoje mjesto u reprezentaciji i da se nametnem stručnom štabu. Igramo protiv dvije nogometne velesile i biće to prava prilika da na velikoj sceni pokažemo što znamo”, rekao je Vuković.

Nešto ranije, Barbarez je obrazložio na pitanje novinara, poziv Vukoivća među Zmajeve.

“O Davidu Vukoviću smo dobili mnogo dobrih stvari. Igra za novog prvaka i imamo volju istrpiti nekog mladog igrača kroz duži period. Želimo dati primjer svim mladim momcima da imaju šansu kod nas 100 posto. Svi će imati šansu da se pokažu”, kazao je selektor Barbarez.

Učitaj još novosti