05. 05. 2024 - 12:15
Modrić oduševio nakon slavlja. "Da sam na mjestu tog vozača,...
907
Shares
Modrić oduševio nakon slavlja.

Modrić oduševio nakon slavlja. "Da sam na mjestu tog vozača, dobio bih srčani"

05. 05. 2024 - 12:15
0
Shares

LUKA MODRIĆ (38) oduševio je navijače Reala tijekom, ali i nakon povijesne partije za njega i klub. Barcelona je u ludom katalonskom derbiju u 34. kolu La Lige izgubila kod Girone 4:2 i tako četiri kola prije kraja predala naslov Realu, koji je ranije kod kuće pobijedio davljenika Cadiz 3:0. Real je teoretski osigurao 36. španjolsku titulu jer sada ima 13 bodova prednosti ispred Girone i 14 bodova prednosti ispred Barcelone. Girona je preskočila Barcelonu na drugom mjestu i omogućila navijačima Reala veliko slavlje.

Modriću ovacije Bernabeua u trijumfalnoj noći
Luki Modriću, koji je odigrao odlično u pobjedi Reala, to je četvrti naslov prvaka Španjolske s Kraljevskim klubom. Prethodno ih je osvajao u sezonama 2016./17., 2019./20. i 2021./22. Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su njegovo ime, a on im je zahvalio pljeskom. Uz to, Modrić je postao najstariji Realov igrač u La Ligi. Prestigao je legendarnog Ferenca Puškaša. Modrić je to uspio s 38 godina i 238 dana. Puškaš je dosad držao rekord s 38 godina i 233 dan, piše index.hr.

Kapetan hrvatske reprezentacije osvajanjem španjolskog naslova još se jednom upisao u povijest najvećeg kluba. Naime, Modrić je osvojio 25. trofej kao igrač Reala te je postao jedan od četiri najtrofejnija nogometaša Reala. Tu čast s Modrićem dijele još tri igrača: Marcelo, Karim Benzema i Modrićev aktivni suigrač Nacho Fernandez.

Osvojio naslov, srušio jedan i izjednačio drugi rekord Reala i onda napravio ono što radi i najobičniji tip
Modrić je nakon veličanstvenog osobnog i klupskog trijumfa slavio sa suigračima, nakon čega se zaputio kući. No za razliku od ostalih Realovih zvijezda koje su Bernabeu napustile u svojim skupim autima mašući obožavateljima i dijeleći im autograme ili su po njih došli šoferi s limuzinama, Modrić je s Bernabeua nazvao taksi kako bi njega i obitelj odbacio kući. Dakle, napravio je ono što radi običan navijač ili gledatelj, a ne jedan od velikana najvećeg kluba koji je upravo srušio jedan i izjednačio drugi Realov rekord.

Da je Modrić nazvao taksi da njega, ženu i djecu odveze sa stadiona, otkrila je Arantxa Rodriguez, poznata radijska novinarka. Njen post o tome na društvenim mrežama je viralan. Navijači Reala ga dijele uz komentare: "Modrić je zvijezda, ali prije svega brižan tata" i "Zamislite da ste taksist koji je dobio poziv da dođe do Bernabeua. Mislite da ćete tamo pokupiti običnog navijača i onda ugledate Luku Modrića s obitelji! Da sam na mjestu tog taksista, sigurno bih dobio srčani udar."

Učitaj još novosti