04. 05. 2024 - 19:40
Gospodska izjava najmlađeg trenera u ligi nakon poraza na Tušnju
907
Shares
Gospodska izjava najmlađeg trenera u ligi nakon poraza na Tušnju

Gospodska izjava najmlađeg trenera u ligi nakon poraza na Tušnju

04. 05. 2024 - 19:40
0
Shares

Sloboda je danas savladala Goražde (1:0) i upisala tri vrijedna boda u borbi za prvaka ove sezone.Dobro su se gosti držali, a domaći su imali čak dvije stative. Na kraju je gostima presudio sa 11 metara Kenan Delić, a imali su mnogo zamjerki na suđenje Ilije Orkića.

Svoje viđenje meča dao je mladi trener Emir Čamdžić."Čestitam Slobodi na pobjedi. Zaslužili su pobjedu, bili su bolji, ali način na koji primimo gol... Penal 99 posto nije bio, šteta zbog toga. Sloboda zaslužuje Premijer ligu, te i treba da igraju Premijer ligu", rekao je Čamdžić.

I danas je Goražde igralo otvoreno, nadigravalo se.

"Trudimo se da budemo sve bolji i bolji, mlada smo ekipa. Možemo dosta toga napraviti", kazao je Čamdžić.Riječ je dobio i trener Slobode Zlatan Nalić.

"Dobra utakmica. Goražde je dobar protivnik, možda i jedan od najboljih. Zaslužili smo pobjedu, imali mnogo šansi, na kraju uspjeli to naplatiti. Zaslužena pobjeda, ovo je dobra naša utakmica i čestitam momcima", rekao je Nalić.

Kenan Delić je bio junak Slobode.

"Znali smo da će biti teško. Goražde je dobra ekipa, nadigrali su nas u Goraždu, ali danas su najvažnija tri boda".Sloboda i dalje ima pet bodova prednosti nad Stupčanicom koja je danas slavila u Srebreniku 2:0.

U narednom kolu Sloboda gostuje kod FK Gornji Rahić, dok Goražde dočekuje bihaćko Jedinstvo.

Učitaj još novosti