04. 05. 2024 - 09:22
„Više ne mogu da uživam“: Bio je legenda fudbala, onda je...
907
Shares
„Više ne mogu da uživam“: Bio je legenda fudbala, onda je doživio infarkt i bolan razvod – i njegova žena je imala rak

„Više ne mogu da uživam“: Bio je legenda fudbala, onda je doživio infarkt i bolan razvod – i njegova žena je imala rak

04. 05. 2024 - 09:22
0
Shares

Iker Casillas je bez dileme jedan od najboljih fudbalskih golmana svih vremena, ali je u smiraj sjajne karijere, prošao kroz pravu životnu dramu.

Casillas je prvo slavnu karijeru okončao na tužan način, pošto se povukao usljed posljedica jakog srčanog udara, da bi se potom i razišao sa tadašnjom suprugom Sarom Carbonero.

Iker je skoro 20 godina proveo u Real Madridu i za to vrijeme odigrao 725 mečeva, potom je za pet sezona u Portu 167 puta čuvao gol, ali su onda uslijedili teški trenuci.

Nakon 11 godina se rastao sa Sarom. Njihov poljubac sa Mundijala 2010. godine obišao je planetu, ali je ljubavna priča završena neslavno.

Casillasu je u tom periodu bilo izuzetno teško da se suoči sa svim što mu je život donio.

„Ne spavam redovno. Želim da izgleda kao da sam dobro, ali ne mogu uživati u životu. Slušam stare pjesme, ali više ne mogu sanjati“, rekao je tada Casillas.

Mnogi su bili zabrinuti i zbog njegovog izgleda prije nekoliko godina.

„Izgleda da te udario voz“, napisao mu je Gerard Pique, legendarni defanzivac Barcelone.

Bivši saigrač Casillasa, Borja Fernandez, ustanovio je da legendarnom golmanu više nisu potrebni ni filteri za starenje.

Međutim, djeluje da je Casillas prevazišao probleme, i dalje redovno prati fudbal, a nedavno je objavljeno da će ovog ljeta imati i svoj kamp.

Što se tiče njegove bivše supruge Sare, ona je morala da se suoči sa rakom jajnika, više puta se mučila sa zdravljem, ali trenutno ima 40 godina, ambasadorka je UNICEF-a u Španiji, a po struci je novinarka.

Sara i Iker zajedno imaju dvoje djece.

Učitaj još novosti