30. 04. 2024 - 14:06
POČELI PREGOVORI: Dudić sprema najveće pojačanje u historiji...
907
Shares
POČELI PREGOVORI: Dudić sprema najveće pojačanje u historiji Radničkog za izlazak na evropsku scenu

POČELI PREGOVORI: Dudić sprema najveće pojačanje u historiji Radničkog za izlazak na evropsku scenu

30. 04. 2024 - 14:06
0
Shares

Nogometaši Radničkog iz Kragujevca su najprijatnije iznenađenje u Superligi Srbije, a nakon što je izlazak na evropsku scenu postao gotovo izvjestan, Feđa Dudić je krenuo u potragu za pojačanjima.Šumadinci predvođeni trenerom Feđom Dudićem na pet kola do kraja drže četvrtu poziciju sa pet bodova više od Čukaričkog, te bi Crveni đavoli prvi put u historiji trebali igrati Evropu.

Kako prenosi portal Espreso, Radnički je spreman da aktivira možda i najveću transfer bombu u historiji kluba i vrati Luku Milivojevića.

Šumadinci su u pregovorima sa nekadašnjim reprezentativcem Srbije i nude mu da karijeru završi u rodnom gradu. Najveći pregovarač je sportski direktor Slavko Perović koji je odličan prijatelj sa defanzivnim vezistom.

Navodno, bivši kapiten Crystal Palacea ne bi imao ništa protiv da pomogne matičnom timu, a iskusni 33-godišnji veznjak trenutno igra za saudijski Shabab Al Ahli s kojim mu ugovor ističe na kraju sezone.

Milivojević je karijeru počeo u Radničkom, a u sezoni 2007/08. upisao je pet nastupa i jedan pogodak u Srpskoj ligi Zapad. Potom je nastupao za Rad, Crvenu zvezdu, Anderlecht, Olympiacos i već pomenuti Crystal Palace za koji je nastupao šest sezona.

U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 38 utakmica i postigao je jedan gol.

(klix.ba)

Učitaj još novosti