29. 04. 2024 - 21:58
INEOS SE NE ŠALI! Rashford je na prodaju, ponuda dolazi od...
907
Shares
INEOS SE NE ŠALI! Rashford je na prodaju, ponuda dolazi od jednog od najbogatijih klubova današnjice

INEOS SE NE ŠALI! Rashford je na prodaju, ponuda dolazi od jednog od najbogatijih klubova današnjice

29. 04. 2024 - 21:58
0
Shares

Novinar Telegrapha James Ducker donio je danas vijest o planovima INEOS-a za predstojeći rok na Old Traffordu, a ona definitivno ne može radovati Marcusa Rashforda.

Novi vlasnici i ljudi koji konačno znaju posao na ‘Teatru snova’ donijeli su odluku da samo tri nogometaša u svlačionici nisu na prodaju.

Alejandro Garnacho, Kobbie Mainoo i Rasmus Hojlund su temelji novog projekta, a među zvijezdama čiji se odlazak priželjkuje je i Marcus Rashford.

Iako je Rashford nedavno potpisao moćan ugovor od 300 hiljada sedmičnih primaja, INEOS je sve više skeptičan da je zalaganje iskusnog napadača dovoljno za crveni dres.

Tako će i on biti u mogućnosti da napusti klub, a u ovom trenutku je jedini sposoban kolektiv da ispuni apetite kontroverznog Engleza Paris-Saint Germain.

Situacija je trenutno mirna, ali se prenosi kako će Parižani po završetku za njih izuzetno trofejno plodne seone krenuti u veliku borbu za potpis zvijezde ‘Crvenih đavola’.

Cijena neće biti manja od 70 miliona funti, a isti tretman imat će i ostatak svlačionice Erika ten Haga kojoj se po svemu sudeći sprema neviđen remont.

Učitaj još novosti