29. 04. 2024 - 07:57
DINAMO SE OGLASIO ODMAH NAKON PORAZA RIJEKE: Bili su veoma...
907
Shares
DINAMO SE OGLASIO ODMAH NAKON PORAZA RIJEKE: Bili su veoma kreativni

DINAMO SE OGLASIO ODMAH NAKON PORAZA RIJEKE: Bili su veoma kreativni

29. 04. 2024 - 07:57
0
Shares

Dinamo je novi lider u HNL--u. Modri su najprije savladali Varaždin, a sinoć se radovali ishodu meča Lokomotive i Rijeke.Dinamo je novi lider u HNL--u. Modri su najprije savladali Varaždin, a sinoć se radovali isodu meča Lokomotive i Rijeke.

Lokosi su slavili 3:1, te itekako pomogli Dinamu i sada u samoj završnici sezone lider stanuje u Zagrebu.

Dinamo ima sve u svojim rukama, a odluka o prvaku će pasti narednog vikenda u Rijeci kada će snage odmjeriti upravo Rijeka i Dinamo.Dinamu je dovoljan i remi, a Rijeci igraju samo tri boda.

Odmah nakon meča Lokomotive i Rijeke, iz Dinama su bili aktivni na društvenim mrežama. Objavili su tabelu uz zanimljiv opis."Stavi pravu stvar na pr(a)vo mjesto!
Još 4 utakmice do obrane naslova prvaka! Ajmooooooo Dinamoooo!", stoji u objavi.Dinamo sada ima 72 boda, Rijeka je na 71, a Hajduk na 61.

Kako smo već naveli, Rijeka i Dinamo igraju narednog vikenda. Zatim Dinamo do kraja sezone ima duele protiv Osijeka, Slaven Belupa i Rudeša.

Rijeka pored Dinama igra protiv Varaždina, Osijeka i Slaven Belupa.

Sve govori da je teško očekivati neki kiks u navedenim utakmicama, te da će odluka o prvaku pasti u Rijeci.

Rijeka će krenuti na tri boda i nema šta čekati, a jasno je da će stadion biti ispunjen. Pritisak će biti na domaćima u svakom smislu, lideri su bili većim dijelo sezone i mnogi su mmišljenja da baš zbog toga zaslužuju titulu.Dinamo je u jednom trenutku bio na koljenima, bježao mu je i Hajduk, no nisu se Modri predavali. Šampionski karakter ih je držao, čekali su svoju šansu da se vrate na lidersku poziciju i sada dočekali.

Vjerovali su da mogu na kraju ugroziti Rijeku i sada su došli u tu situaciju. Ne treba ni govoriti koliko bi Dinamu značila titula i nastup u Ligi prvaka naredne sezone.

Učitaj još novosti