28. 04. 2024 - 15:33
Trener Širokog Brijega opet odbio stati pred kamere, Marinović...
907
Shares
Trener Širokog Brijega opet odbio stati pred kamere, Marinović rezimirao po šablonu

Trener Širokog Brijega opet odbio stati pred kamere, Marinović rezimirao po šablonu

28. 04. 2024 - 15:33
0
Shares

Trener Širokog Brijega Dino Skender ponovo nije želio stati pred kamere Arene Sport nakon utakmice u kojoj je njegova ekipa poražena od Borca rezultatom 2:1.

Javnost je tako ostala bez komentara trenera koji je očito bio nezadovoljan suđenjem na današnjem susretu koji je odigran u Čitluku u okviru 29. kola Wwin lige BiH. Inače, Skender se nije pojavio pred kamerama ni u prošlom kolu kada ja Široki gostovao kod Željezničara.

S druge strane, trener Borca je u svom šablonskom stilu prokomentarisao utakmicu.

"Čestitam svojim igračima koji su dali maksimum. Poznato je koliko nam je ova utakmica bila bitna. Uspjeli smo doći do tri boda. Vrijeme i teren su otežali igru i jednoj i drugoj ekipi. U početku smo odmah došli do gola, a onda smo imali još dvije prilike u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili. Široki je iz jedne šanse izjednačio. Brzo smo se vratili, iskoristili prekid koji dobro radimo u posljednje vrijeme. Imali smo još jednu šansu da završimo utakmicu, ali nismo. Međutim, zadovoljan sam da smo došli do tri boda koji su bitni za nas", poručio je Marinović.

Podsjetimo, Nišić je iz penala u trećoj minuti doveo Borac u vodstvo, a izjednačio je Mamić u devetoj minuti drugog poluvremena. Međutim, samo četiri minute kasnije Jurilj je ponovo doveo Borac u vodstvo i ujedno postavio konačnih 2:1 za banjalučki tim.

Borac je prvi na tabeli s osam bodova više od drugoplasiranog Zrinjskog koji ima utakmicu manje, dok je Široki Brijeg na sedmoj poziciji.

Učitaj još novosti