23. 04. 2024 - 19:02
NBA LIGA POKREĆE ISTRAGU PROTIV JOKIĆEVOG BRATA: Pesnicom...
907
Shares
NBA LIGA POKREĆE ISTRAGU PROTIV JOKIĆEVOG BRATA: Pesnicom udario navijača, stigla ekspresna reakcija

NBA LIGA POKREĆE ISTRAGU PROTIV JOKIĆEVOG BRATA: Pesnicom udario navijača, stigla ekspresna reakcija

23. 04. 2024 - 19:02
0
Shares

NBA liga pokreće istragu protiv brata Nikole Jokića zbog sukoba sa navijačem.Nikola Jokić sa Denverom želi da odbrani NBA titulu, vodi sa 2:0 protiv Lejkersa u plej-of seriji. Dok on na terenu dominira, njegova braća na tribinama prave haos. Strahinja Jokić je udario navijača pesnicom na tribinama i taj snimak brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Nije se dugo čekala reakcija, pošto je NBA liga navodno već pokrenula istragu. "NBA istražuje sukob između Strahinje Jokića i navijača koji se dogodio na drugoj utakmici serije Nagetsa i Lejkersa", napisao je Majkl Babkok, izvršni producent portala "TMZ". Još uvijek nema informacija u vezi potencijalne kazne i kakve opcije u tom slučaju.

Do haosa je došlo u Koloradu i na snimku se vidi momenat kada Strahinja i Nemanja Jokić prvo ulaze u verbalni sukob sa jednim čovjekom, zatim ga Strahinja udara pesnicom u glavu, kao i da je Nikolina supruga Natalija sa ćerkom pritrčala da smiri situaciju. Navijač je poslije toga samo odšetao i napustio dvoranu, pojavile su se spekulacije da je u pitanju fan tima iz Los Anđelesa, ali nema potvrde još uvijek. Pogledajte i šta se dogodilo:Klip incidenta proširio se na društvenim mrežama, pa tako pojedinci traže da se Jokićevoj braći zabrani ulazak u dvoranu. U NBA ligi očigledno ne žele da čekaju, istraga je navodno već pokrenuta. Naredna dva meča u ovoj seriji igraju se u Los Anđelesu i ako Denver ne dobije oba meča u Kaliforniji peti duel igraće se opet u istoj dvorani.

(mondo.ba)

Učitaj još novosti