22. 04. 2024 - 22:04
Pogledajte reakciju Nadala kada je Novak Đoković dobio...
907
Shares
Pogledajte reakciju Nadala kada je Novak Đoković dobio Laureus: Da pogled može da ubije...

Pogledajte reakciju Nadala kada je Novak Đoković dobio Laureus: Da pogled može da ubije...

22. 04. 2024 - 22:04
0
Shares

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković osvojio je "Laureus" najveće sportsko priznanje koje se dodeljuje najboljem sportisti godine.

Ovo je peti put da Srbin podiže trofej namenjen najboljem sportisti godine, a pre toga, priznanje je osvajao četiri puta - 2012, 2015, 2016. i 2019. godine.

Po izlasku na scenu, Novak je održao moćan govor. Njegovo izlaganje sa velikom pažnjom su pratili svi u dvorani u Madridu, a među njima je bio i jedan od Novakovih najvećih rivala na terenu Rafael Nadal. Španac je slušao i pratio Novaka, a njegovu reakciju možete pogledati u videu:

Da podsjetimo, Rodžer Federer je pet puta osvajao ovo priznanje. Srpski teniser je prethodne godine osvojio Australijan Open, Rolan Garos i US Open, igrao finale Vilmbldona, a osvojio je i završni Masters u Torinu. Priznanje mu je uručio NFL legenda Tom Brejdi. Uz njega za najboljeg sportistu

Pored Đokovića bili su nominovani i atletičari Šveđanin Armand Duplantis i Amerikanac Noa Lajls, svjetski šampion u Formuli 1 Holanđanin Maks Ferstapen i fudbaleri Argentinac Lionel Mesi i Norvežanin Erling Haland.

Učitaj još novosti