20. 04. 2024 - 08:52
Policija uznemirava djecu poznatog fudbalera: Hoće da nas zastraše
907
Shares
Policija uznemirava djecu poznatog fudbalera: Hoće da nas zastraše

Policija uznemirava djecu poznatog fudbalera: Hoće da nas zastraše

20. 04. 2024 - 08:52
0
Shares

Nekadašnji fudbaler Joey Barton požalio se da ga policija uznemirava posljednjih dana zbog stvari koje piše po internetu.

Posljednjih godina se upustio u trenerske vode i bio je na klupi Fleetwood Towna i Bristol Roversa.

Ostao je poznat po nezgodnom temperamentu i činjenici da je znao da bude grub na terenu, ali i po oštrom jeziku zbog kog i danas nekadašnji reprezentativac Engleske ima problema.

“U posljednja tri dana me je četiri puta posjećivala policija. Tražila je dobrovoljni razgovor zbog nečega o čemu sam pisao na Twitteru. Bilo je i nekoliko policajki koje su kucale u 9.30 uvečer prošle noći kad su mi djeca bila u krevetu“, požalio se Barton.

On sa svojom dugogodišnjom izabranicom Georgijom McNeil ima četvoro djece i najstarije ima 13 godina, a najmlađe samo dvije.

„Dao sam im broj svojih zastupnika i ostale informacije. Onda je on zvao da organizujemo razgovor i nije bilo odgovora, pa je ostavio govornu poruku naredniku koji je dolazio prvi put. Posljednje dvije žene nisu znale da sam bio posjećivan tri puta za tri dana, očigledno! Ili su u rasulu, ili je ovo pokušaj da mi zastraše porodicu. Dobro došli u Sjevernu Koreju“, napisao je Barton.

Barton je nekada bio poznat kao jedan od „loših momaka“ ostrvskog fudbala i tokom karijere je nastupao za Manchester City, Newcastle, Queens Park Rangers, Burnley, Glazgow Rangers.

Učitaj još novosti