19. 04. 2024 - 18:31
DVOSTRUKI MVP NE IGRA U PLEY-OFU NBA LIGE: Katastrofa za bivše...
907
Shares
DVOSTRUKI MVP NE IGRA U PLEY-OFU NBA LIGE: Katastrofa za bivše šampione, gore je nego što se mislilo!

DVOSTRUKI MVP NE IGRA U PLEY-OFU NBA LIGE: Katastrofa za bivše šampione, gore je nego što se mislilo!

19. 04. 2024 - 18:31
0
Shares

Janis Adetokumbo bi mogao da propusti cijelu prvu i dio druge plej-of serije Milvoki Baksa.Veliki problem za Milvoki Bakse! Osim što im je ozbiljno pala forma otkako su riješili da Edrijena Grifita zamijene Dokom Riversom, sada se povrijedio Janis Adetokumbo. Djelovalo je isprva da će propustiti samo početak plej-ofa, ali sada informacije govore da ga neće biti tokom cijele plej-of serije prve runde sa Indijana Pejsersima. 

Završili su Baksi regularni dio kao treći na Istoku, a sada će se susresti sa timom koji na terenu predvodi Tajris Haliburton bez najboljeg igrača i dvostrukog MVP-a NBA lige. On će se oporavljati najmanje dvije, a vjerovatno četiri nedjelje zbog povrede lista koju je zaradio u meču sa Boston Seltiksima. 

To znači da bi mogao da propusti i dio serije druge runde plej-ofa ako Milvoki prođe dalje, a tu su potencijalni rivali Njujork Niksi i Filadelfija Seventisiksersi. Već su slične probleme prethodnih godina imali Baksi, mada su ranije ostajali bez mnogo manje bitnih igrača kao što je Kris Midlton.

(klix.ba)

Učitaj još novosti