19. 04. 2024 - 12:33
ŠOK ZA BAYERN! Propao povratak glavnog kandidata -Ko će na...
907
Shares
ŠOK ZA BAYERN! Propao povratak glavnog kandidata -Ko će na klupu njemačkog diva?

ŠOK ZA BAYERN! Propao povratak glavnog kandidata -Ko će na klupu njemačkog diva?

19. 04. 2024 - 12:33
0
Shares

Selektor nogometne reprezentacije Njemačke Julian Nagelsmann (36) želi produžiti ugovor s tamošnjim savezom (DFB) i to do Svjetskog prvenstva 2026. u Sjedinjenim Američkim Državama. Dogovor je postignut i čeka se samo zvanična potvrda DFB-a, što bi se moglo desiti već danas, prenosi BILD.Direktor njemačkog saveza Andreas Rettig (60) i sportski direktor Rudi Voller (64) učinili sve da zadrže Nagelsmanna.

No, sportski direktor Bayerna Max Eberl (50) imao je i Nagelsmanna na popisu kandidata za najtrofejniji njemački klub koji je već ranije potvrdio da se na kraju tekuće sezone rastaje sa Thomasom Tuchelom.

Nedavno su se sastali Eberl i sportski direktor bavarskog giganta Christoph Freund (46) s Nagelsmannom, no opcija povratka mladog trenera na klupu ekipe iz Minhena je, prema svemu sudeći, definitivno propala.

Što je sljedeće za FC Bayern?Trener engleskog Brightona Roberto de Zerbi (44) i selektor Austrije Ralf Rangnick (65) nalaze se na popisu kandidata s kojeg je sada uklonjen Nagelsmann.

I glasine o Zinedineu Zidaneu (51) nikada nisu u potpunosti utihnule. Bayernov cilj je riješiti pitanje Tuchelovog nasljednika do kraja aprila.

 

 

Učitaj još novosti