19. 04. 2024 - 09:40
Sav očaj Liverpoola viđen je u 39. minuti kada se Mohamed...
907
Shares
Sav očaj Liverpoola viđen je u 39. minuti kada se Mohamed Salah obrukao kao nikada u životu (VIDEO)

Sav očaj Liverpoola viđen je u 39. minuti kada se Mohamed Salah obrukao kao nikada u životu (VIDEO)

19. 04. 2024 - 09:40
0
Shares

Liverpool je sinoć pobijedio Atalantu u Bergamu sa 1:0, ali i pored toga ispao je iz Evropske lige zbog poraza iz prvog susreta. U kakvoj formi se nalazi ekipa Redsa najbolje je pokazala situacija iz 39. minute kada je Mohamed Salah izašao sam na golmana Atalante i propisno se obrukao.

Atalanta je napravila najveću senzaciju u četvrtfinalu Evropske lige jer je uspjela da pobijedi Liverpool i plasira se dalje što zaista niko nije očekivao da će se desiti.

Italijanski klub je sve riješio u prvom meču na Anfieldu kada je slavio sa 3:0, a u sinoćnjem revanšu Redsi nisu uspjeli da nadoknade taj zaostatak.

Liverpool je na kraju slavio sa minimalnih 1:0 i došao do pirove pobjede, a jedini pogodak na meču postigao je Mohamed Salah i to s bijele tačke. Gosti iz Engleske imali su svoje prilike na sinoćnjoj utakmici, ali jednostavno nisu više uspjeli da nađu put do mreže Atalante, te su se oprostili od nastupa u Evropi u ovoj sezoni.Nevjerovatan promašaj Salaha možete POGLEDATI OVDJE.

U kakvom padu forme se nalazi Liverpool, ali i čini se najveće zvijezde ovog tima najbolje se vidjelo u 39. minuti kada su gosti imali nevjerovatnu priliku da dođu do drugog gola, no Salah je sve upropastio.Egipćanin je izašao sam na golmana Atalante i u situaciji koju je ranije završavao pogotkom zatvorenih očiju ovaj put se propisno obrukao, ali i pokazao najbolje da Redsi nisu u formi kao nekada.

Salah je imao zicer i pokušao je da lobuje golmana Atalante s vrha kaznenog prostora, no na kraju je lopta otišla pet metara pored gola domaćeg tima na oduševljenje navijača na tribinama stadiona u Bergamu.

Učitaj još novosti