18. 04. 2024 - 22:34
Zvijezda Bayerna trpi ogromnu bol dok igra: Nakon utakmica ne...
907
Shares
Zvijezda Bayerna trpi ogromnu bol dok igra: Nakon utakmica ne može sjediti

Zvijezda Bayerna trpi ogromnu bol dok igra: Nakon utakmica ne može sjediti

18. 04. 2024 - 22:34
0
Shares

Leroy Sane bio je jedan od najopasnijih igrača Bayerna u pobjedi nad Arsenalom 1:0 u četvrtfinalu Lige prvaka, koja je Bavarcima donijela plasman u polufinale. Novinari bliski Bayernu pišu kako je Sane tu utakmicu igrao ozlijeđen te da tako planira i nastaviti igrati.

Sane je prošla dva kola u Bundesligi propustio zbog problema sa stidnom kosti, dok je u Ligi prvaka igrao tako što je trpio bol. Bol je navodno tolika da Sane nakon utakmice ne može normalno sjediti i družiti se sa suigračima u njihovoj prostoriji. Unatoč tome, poručio je kako će, ako treba, "igrati i s jednom nogom". Posebice ga za to motivira činjenica da su Bayernu trenutno ozlijeđena druga dva krilna napadača, Serge Gnabry i Kingsley Coman.

Ništa od ponovnog susreta s Bjelicom

Bayernov plan je takav da do kraja sezone poštedi Sanea svih napora u Bundesligi, s obzirom na to da Bavarci više ni teoretski ne mogu postati prvaci. Sane će nastaviti igrati u Ligi prvaka te se nada da će do Europskog prvenstva biti u boljem stanju, piše index.hr.

Sane će tako propustiti i subotnje Bayernovo gostovanje kod Union Berlina, čiji je trener Nenad Bjelica. Podsjetimo, prošli ogled ovih klubova obilježio je upravo fizičkog sukob Bjelice i Sanea, zbog kojeg je Bjelica isključen te žestoko kažnjen.

Učitaj još novosti