17. 04. 2024 - 13:09
NEVIĐEN LIK! Nećete povjerovati zbog čega je Jackson “otimao”...
907
Shares
NEVIĐEN LIK! Nećete povjerovati zbog čega je Jackson “otimao” loptu iz Palmerovih ruku protiv Evertona

NEVIĐEN LIK! Nećete povjerovati zbog čega je Jackson “otimao” loptu iz Palmerovih ruku protiv Evertona

17. 04. 2024 - 13:09
0
Shares

Izuzetno visoku pobjedu Chelseaja nad Evertonom (6:0) pokvario je veliki sukob zvijezda ovog tima prilikom izvođenja najstrožije tačke u drugom poluvremenu.

Cole Palmer je do tog trenutka igrao sjajnu utakmicu. Zabio je golove desnom i lijevom nogom, te glavom i tako kompletirao savršen hat-trick. No, tu nije bio kraj njegovim apetitima.

Naime, nakon što je srušen u kaznenom prostoru, sudija Paul Tierney je pokazao na bijelu tačku i tu je počeo još jedan “cirkus” u režiji slavnog londonskog kluba.

Najistrajniji u namjeri da izvede penal je bio Nicolas Jackson zanemarivši činjenicu da njegov mlađi kolega Palmer to radi od dolaska na Stamford Bridge.

Uslijedila je velika svađa nakon koje je Conor Gallagher prekinuo svaku nadu Jacksona i loptu u ruke dao Englezu koji je opravdao očekivanja.

No, otočki mediji došli su do saznanja da je Jackson očajnički želio izvesti penal jer ima namjeru ove sezone zabiti 15 ili više pogodaka u Premier ligi.

Problematični napadač navodno želi i srušiti rekord Didiera Drogbe koji je u svojoj prvoj sezoni zabio 10 golova, što je već izjednačio, ali tu ne prestaje njegova želja, čak iako to znači svađa sa kolegama iz svlačionice…

Učitaj još novosti