17. 04. 2024 - 15:00
Ovdje je bio Embape kad je krenula kontra za gol, a onda je...
907
Shares
Ovdje je bio Embape kad je krenula kontra za gol, a onda je

Ovdje je bio Embape kad je krenula kontra za gol, a onda je "uključio nitro": Pogledajte kako se sve završilo

17. 04. 2024 - 15:00
0
Shares

Kilijan Embape još nije stigao u Real Madrid, ali je najavio velike stvari u revanšu četvrtfinala Lige šampiona, pošto je sa dva gola bio glavni čovek PSŽ-a za preokret protiv Barselone.

Embape je dao treći i četvrti gol za PSŽ, kojima je izbacio Barselonu, koja je imala pobjedu od 3:2 iz prvog meča, ali je na kraju PSŽ prošao u polufinale sa 4:1 iz drugog meča i sastaće se sa Borusijom Dortmund, koja je eliminisala Atletiko sa 4:2.

Embape je svojim četvrtim golom je stavio tačku na ovaj meč.

Tu je pokazao svoju brzinu u najboljem svjetlu.

Pošto su igrači Barse morali da krenu na "sve ili ništa", ostavili su mnogo prostora za kontre.

A to su situacije koje koje Embape obožava, kada ima brisan prostor pred sobom.

I tako je i bilo, bio je duboko na svojoj polovini, pored igrača Barse u momentu kada je lopta poslata u prostor. Tada je brzina Embapea došla do izražaja, igrač Barse iako je dao sve od sebe, nije imao teorije da ga stigne, a kontru su ispratili i drugi Embapeovi brzi saigrači.

U svega nekoliko koraka Embape je došao do velike prednosti u odnosu na čuvare, a onda je poslao idealnu loptu ka saigračima.

Oni iz nekoliko sjajnih situacija nisu iskoristili priliku, ali je lopta na kraju došla do Embapea, koji je završio snažnim šutem, kojim je izbacio Barsu iz daljeg takmičenja.

Učitaj još novosti