16. 04. 2024 - 18:04
"Pakao, horor, crna zemlja..." Srbi o Dream Temu protiv kojeg...
907
Shares

"Pakao, horor, crna zemlja..." Srbi o Dream Temu protiv kojeg Srbija igra na OI-ju

16. 04. 2024 - 18:04
0
Shares

Adrian Wojnarowski, najpouzdaniji NBA insajder, objavio je roster američke košarkaške reprezentacije za Olimpijske igre ovog ljeta u Parizu. Steph Curry, LeBron James, Kevin Durant, Jayson Tatum, Joel Embiid, Devin Booker, Tyrese Haliburton, Anthony Edwards, Jrue Holiday, Bam Adebayo i Anthony Davis su na popisu, uz napomenu Wojnarowskog da je još jedno mjesto otvoreno, piše index.hr.

Na ovo su burno reagirali srpski mediji. Njihova je reprezentacija naime na OI-ju u skupini s SAD-om i brojni ljubitelji košarke u toj zemlji već dugo odbrojavaju do 28. srpnja, kada u Parizu na otvaranju turnira igraju Srbija i Amerika. "Srbiju čeka pakao, Amerikanci odredili Dream Team za Olimpijske igre. Jedan je od najjačih u povijesti košarke!" naslov je teksta u Telegrafu, ispod kojeg piše:

"Ono čega su se mnoge reprezentacije plašile, sada se i obistinilo - košarkaška selekcija SAD-a, odnosno njihov selektor Steve Kerr odredio je spisak od 11 igrača koji će nastupiti na Olimpijskim igrama u Parizu, dok je ostavio i jedno slobodno mjesto. Kerr je na raspolaganju imao doslovno sve najveće zvijezde iz NBA lige, što je maksimalno iskoristio i skrojio jednu od najmoćnijih momčadi koje je ova zemlja i vidjela, ako isključimo čuveni originalni 'Dream team'. Nije poznato još tko će se naći kao 12. putnik za Pariz, ali je već sigurno da Srbiju, ali i sve druge selekcije čeka pravi pakao protiv ove momčadi."

"Imaju samo jednu misiju, a mi im prvi stojimo na putu"
Blic piše: "Horor za Srbiju. Čekaju je najveće NBA zvijezde Steph Curry i LeBron James. Amerikanci imaju momčad za naježiti se." Isti izvor dodaje: "11 paklenih igrača koji će na Olimpijskim igrama u Parizu imati samo jednu misiju - zlato. I baš mi im stojimo prvi na tom putu, jer je ždrijeb tako htio." Kuriru je naslov: "Ameri se ne šale, bit će jako kao crna zemlja! Objavili su popis za Olimpijske igre. Imena su da se smrzneš. Ovo je jedna od najjačih momčadi ikad."

SAD se u Parizu nalazi u grupi sa Srbijom, Južnim Sudanom i pobjednikom kvalifikacijskog turnira koji se igra u Portoriku.

Učitaj još novosti