16. 04. 2024 - 16:39
SPEKTAKL U PRIPREMI: Joško Gvardiol najavio okršaj s Realom pa...
907
Shares
SPEKTAKL U PRIPREMI: Joško Gvardiol najavio okršaj s Realom pa spomenuo Luku Modriću

SPEKTAKL U PRIPREMI: Joško Gvardiol najavio okršaj s Realom pa spomenuo Luku Modriću

16. 04. 2024 - 16:39
0
Shares

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol iza sebe ima sedmicu iz snova u Manchester Cityju, najprije je zabio svoj prvijenac za klub protiv Real Madrida u Ligi prvaka pa nekoliko dana kasnije dodao svoj prvi gol za Građane i u Premier ligi.

Jedva čeka ovo ljeto u društvu s Lukom Modrićem pokušati odvesti Hrvatsku do kraja na Euru, ali ne prije nego što završi kapitenov ovogodišnji san o osvajanju šeste Lige prvaka.

Modrić igra vjerojatno svoju posljednju sezonu u Realu i nada se kako bi mogao Madrid napustiti s još jednim uhatim trofejem u svojoj kolekciji, ali Gvardiol želi svoj prvi.

“Nema smisla trošiti riječi na njega, svi znaju kakav je igrač u pitanju. No još je bolji čovjek, vođa na terenu i izvan terena. Ovo će mu biti posljednji Euro, posljednja sezona s nacionalnom ekipom. Presretan sam što imam priliku dijeliti svlačionicu s njim”, sipao je bombone iz usta Joško Gvardiol uoči njihova uzvratnog susreta u četvrtfinalu Lige prvaka.

“Želim uživati u posljednjim trenucima njegove karijere, ali uživam i u igranju protiv njega u klubu. Želim napraviti nešto s njim na Euru, ali najprije mu želim završiti san o šestoj Ligi prvaka”, rekao je Joško.

“Čeka nas uzvrat protiv Real Madrida, kraljeva ovog takmičenja, pitate li mene, ali nema straha. Ako te strah ovakvih trenutaka, onda je bolje da ih gledaš na TV-u. Želimo trofej, a ako ga planiramo podići, moramo izbaciti Real Madrid.”

Utakmica Manchester City – Real Madrid igra se u srijedu od 21 sat. Taman kad će Hrvatska čekati rezultate parlamentarnih izbora 2024, Gvardiol, Modrić i Kovačić borit će se za polufinale Lige prvaka.

Učitaj još novosti