15. 04. 2024 - 15:26
NAVIJAČI MANCHESTER UNITEDA BIJESNI: Nakon Sancha Ten Hag...
907
Shares
NAVIJAČI MANCHESTER UNITEDA BIJESNI: Nakon Sancha Ten Hag uspio je otjerati još jednu zvijezdu!

NAVIJAČI MANCHESTER UNITEDA BIJESNI: Nakon Sancha Ten Hag uspio je otjerati još jednu zvijezdu!

15. 04. 2024 - 15:26
0
Shares

Nakon što je dosta dugo pokušavao da otjera Sancha iz ekipe, a na kraju je to i uspio, Ten Hag je našao novog igrača kojeg je želio otjerait iz Manchester Uniteda.Sve to mnogo smeta navijačim Manchester Uniteda, posebno kada se radi o igračima koji su dugo vremena u njihovom klubu, ali to ne brine previše njihovog trenera.Već osam godina Martial nosi dres Manchester Uniteda, ali nikada nije postigao konstantnost koja s od njega tražila.

Nakon što mu je nedvno Ten Hag naredio da trenira odvojeno od ekipe jer je smatrao da usporava rad ostatka tima na treninzima, došlo je vrijeme za rastanak.

Potvrđeno je da će Martial na kraju sezone napustiti Manchester United, te da će u narednim mjesecima pronaći novi klub.

"Martial na kraju sezone napušta Manchester United, u to nema sumnje.On će izabrati novi klu u narednim mjesecima, a sada je fokusiran na svoj maksimalni oporavak", napisao je Fabrizio Romano.Tako je nakon Sancha i Ronalda Martial novi igrač kojeg je Ten Hag na čudan način otjerao iz kluba.

Navijači Manchester Uniteda nisu sretni, a pojedini čak traže od uprave kluba da otjeraju Ten Haga, te da za novog trenera postave Southgatea.

Učitaj još novosti