14. 04. 2024 - 19:01
Vijesti o Luki Modriću zabrinule navijače Real Madrida
907
Shares
Vijesti o Luki Modriću zabrinule navijače Real Madrida

Vijesti o Luki Modriću zabrinule navijače Real Madrida

14. 04. 2024 - 19:01
0
Shares

Legendarni hrvatski reprezentativac Luka Modrić, iako u poznim igračkim godinama, još uvijek je kalibar nogometaš za onu najveću scenu.

Također je jasno da je Modrić uveliko ušao u posljednje sedmice ugovora sa Real Madridom, a Hrvat će početkom mjeseca septembra proslaviti 39. rođendan.Ali, veliko je pitanje da li će Luka svoj rođendan proslaviti kao igrač ili kao "penzioner". Naime, poznati španski portal Defensa Central donio je donekle zabrinjavajuću vijest prema kojoj iskusni veznjak na stolu još uvijek nema nijednu ponudu.

Odavno se jedna od najvećih legendi u historiji Kraljevskog kluba povezuje sa brojnim destinacijama poput Saudijske Arabije i MLS-a. U kompletnu priču se navodno uključio i Dinamo, dok se ne isključuje ni njegov ostanak u Madridu.

"Luka Modrić zna da mu curi vrijeme. Jasno je da će završnica sezone biti ključ za njegovu budućnost. Sve je u zraku, ali do sada nije dobio nijednu ponudu. Hoće li ona stići? To je pitanje", piše Defensa Central.Baš ovo je ono što itekako može da brine. Neki utisak je da će Modrić do posljednjeg momenta čekati Real jer bi najradije karijeru završio na Santiago Bernabeu. Ipak, Florentino Perez mu još uvijek ništa ne nudi.

"Vidim da je fizički dobro, bez obzira kada ga ubacim u igru. Prolazi kroz dobar period. To je ono što ja mislim", kazao je trener Carlo Ancelotti o stanju 38-godišnjaka, javlja SportAM.

Učitaj još novosti