10. 04. 2024 - 19:00
DA LI JE MOGUĆE DA JE ČOVJEK OVO PITAO ĐOKOVIĆA?! Scena sa...
907
Shares
DA LI JE MOGUĆE DA JE ČOVJEK OVO PITAO ĐOKOVIĆA?! Scena sa konferencije ZAPALILA MREŽE

DA LI JE MOGUĆE DA JE ČOVJEK OVO PITAO ĐOKOVIĆA?! Scena sa konferencije ZAPALILA MREŽE

10. 04. 2024 - 19:00
0
Shares

Jedna zanimljiva scena sa konferencije za medije koju je Novak Đoković održao nakon trijmfa u drugom kolu Mastersa u Monte Karlu izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Nole je na furiozan način započeo sezonu na šljaci, pošto je na startu turnira u Monte Karlu ubjedljivo savladao ruskog tenisera Romana Safiulina sa 6:1, 6:2. Sjajno raspoloženje nije uspio da mu pokvari ni novinar koji je jednim krajnje imbecilnim pitanjem pokušao da isprovocira Novaka na konferenciji za medije nakon meča.

Naime, Srbin će u narednom kolu odmjeriti snage sa Lorencom Musetijem, a jedan novinar iskoristio je to što igra protiv Italijana da "pecne" Novaka.

"Čega se sjećate iz meča sa Musetijem prošle godine i da li ste na neki način uplašeni jer igrate protiv još jednog Italijana, jer ste izgubili od Sinera i Nardija", pitao je novinar najboljeg tenisera svih vremena.

Novak je mirno saslušao pitanje i šmekerski "zapušio usta" provokatoru. "Ne plašim se ja nikoga i ničega, ali se nadam da ću dobiti šansu da igram sa njim ovde", odbrusio je Novak i nastavio da hvali rivala:

"On je jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima prelep jednoručni bekhend, može da uradi mnogo stvari. On je jedan od igrača koji najviše obećava, ne samo u Italiji, već i u svetu. Ali sviđa mi se kako sam odigrao svoj meč u poređenju sa prvim mečom prošle godine, osećam se drugačije, spremniji sam i ko god bude sa druge stranenadam se da ću pružiti svoju najbolju partiju", poručio je samouvereni Đoković.

Učitaj još novosti