01. 04. 2024 - 17:45
BUUUUM: Ogroman preokret u slučaju Mbappe, Real Madrid ponovo...
907
Shares
BUUUUM: Ogroman preokret u slučaju Mbappe, Real Madrid ponovo ‘izvisio’?!

BUUUUM: Ogroman preokret u slučaju Mbappe, Real Madrid ponovo ‘izvisio’?!

01. 04. 2024 - 17:45
0
Shares

Francuski nogometaš Kylian Mbappé poručio je kako napokon želi napustiti Paris-Saint Germain i svoje znanje iskušati u nekoj drugoj evropskoj ligi, najvjerovatnije onoj u Španiji.

Ipak, PSG se neće tako lako predati budući da je uprava ovog kluba i to preko Luisa Enriquea poručila da ima recept prema kojem planira zadržati sjajnog Francuza.

Iako će za njegovu realizaciju biti potrebno pravo malo čudo, Enrique smatra kako osvajanje četiri trofeja u aktuelnoj sezoni mogu promijeniti mišljenje najboljeg pojedinca tima.

“Nadam se da će se Kylian predomisliti. Zamislimo da osvojimo sve četiri titule u ovoj sezoni, a on u zadnji tren donese odluku o ostanku. A što ako odluči da će ostati, da je Pariz njegov dom? Zašto ne? Vidjet ćemo”, rekao je Enrique.

Real Madrid se pominje kao izgledna destinacija za prekaljenog golgetera i jednog od najboljih nogometaša današnjice, ali, naučeni iz prošlosti, navijači ovog tima žele pričekati sa euforijom povodom njegovog dolaska.

Ukupno je Mbappé za Paris Saint-Germain postigao 250 golova i upisao 106 asistencija u 297 odigranih utakmica. Konkretno ove sezone, zabio je njih 38 na 37 utakmica.

Učitaj još novosti