31. 03. 2024 - 14:30
Dvoranom u Madridu se prolomio urlik Džanana Muse kada je čuo...
907
Shares
Dvoranom u Madridu se prolomio urlik Džanana Muse kada je čuo šta je rekao trener Real Madrida

Dvoranom u Madridu se prolomio urlik Džanana Muse kada je čuo šta je rekao trener Real Madrida

31. 03. 2024 - 14:30
0
Shares

Košarkaši Real Madrida igraju trenutno na svom terenu meč 27. kola španske Endesa lige protiv Manrese, a u centru pažnje početkom drugog poluvremena našao se Džanan Musa zbog svoje reakcije kada je čuo da ga Chus Matteo izvodi iz igre.

Musa je odlično otvorio današnji meč protiv Manrese i u prvih nekoliko minuta utakmice bh. košarkaš je uspio da ubaci sedam poena.

No, i pored dobrog otvaranja utakmice Real Madrida gosti se nisu predavali i zadaju velike muke Kraljevima u ovom meču.

Manresa je uspjela da preokrene meč, a na odmor se otišlo kod rezultata 41:34 za gostujući tim.

Početkom drugo poluvremena Mateo je vratio Musu u igru nakon što ga je izveo u prvoj dionici iako je bh. košarkaš odlično otvorio meč.

No, početak drugog dijela nije bio tako dobar. Musa je propustio zicer kada je išao sam na koš Manrese, a ubrzo nakon toga dobio je i tehničku zbog negodovanja što sudije nisu svirale faul nad njim.

Mandresa je uspjela da ubrzo nakon toga dođe do 11 poena prednosti (49:38), te je Mateo zatražio minutu odmora.

U tom trenutku kamera je snimala upravo klupu Real Madrida, a tada je Mateo otkrio da će napraviti dvije promjene i da će Musa sjesti na klupu što se bh. košarkašu očito nije svidjelo.

Jasno se mogao čuti Musin urlik kada je čuo da će ga Mateo ponovo izvesti iz igre jer je bilo jasno koliko je bh. košarkaš motivisan za igru, te se takve odluke jasno nikome ne dopadaju.

Pomoćnici Chusa Matea su odmah otišli do Muse kako bi smirili bh. košarkaša jer je bilo jasno koliko je uzrujan zbog odluke trenera da napusti igru već u ranom dijelu treće četvrtine.

Podsjećamo, Musa je prije nekoliko dana blistao u pobjedi Reala nad Crvenom zvezdom kada je ubacio 30 poena i današnji meč je sjajno otvorio, ali Mateo ga je ranom izmjenom u prvoj dionici očito izbacio iz takta, prenosi Sportsport.ba

Učitaj još novosti