30. 03. 2024 - 17:04
Peđa Mijatović u emisiji pričao o smrti sina. Rasplakao je...
907
Shares
Peđa Mijatović u emisiji pričao o smrti sina. Rasplakao je voditelja

Peđa Mijatović u emisiji pričao o smrti sina. Rasplakao je voditelja

30. 03. 2024 - 17:04
0
Shares

PREDRAG MIJATOVIĆ, crnogorska legenda Reala, gostovao je u emisiji voditelja Ivana Stankovića na K1 televiziji Što sam tebi i tko sam sebi. U njoj se dotaknuo osobne tragedije, bolesti sina Andreja, kojeg je dobio iz svog prvog braka s Elenom Karić, a koji je preminuo s 14 godina.

"Znao sam da je sin loše i da ću živjeti duže od njega. Pričaš s doktorima, pa ga vodiš ovamo, onamo, pa shvatiš da su te prognoze koje su mi doktori davali za njega pogrešne. Rekli su da će živjeti sedam godina, pa prođe sedma, osma, deveta... Umro je s 14. Shvatio sam da je fenomen jer je živio duplo duže od svih prognoza. Fenomen je, idol", rekao je Mijatović pa dodao:

"Pripremaš se cijeli život, ali je teško. Ideš nekom putanjom i ja sam taj koji ide i ne obraća pažnju na komentare. I ne zaustavljam se. Pitaju me - zašto, to je okrutno? A ja se vodim time da je to filozofija, da mogu proći tim putem i vratiti se, iako je nekad surovo - tako odgajam i svoju djecu."

Voditelja slomile emocije
Ostatak priče slomio je voditelja koji je morao brisati suze. "Bilo bi puno lakše da tako nije bilo iz kuta roditelja. Ali životno, koliko god da je to tragedija, to je nešto nevjerojatno. Ima još jedna nevjerojatna stvar, sad mogu pričati o tome normalno. Ja sam tih godina bio jako popularna osoba. Svaki put kad sam pomislio, a to pomisle mladi ljudi kad dožive uspjeh, da sam dasa i čudo, sin je doživljavao krize. To je nevjerojatno.

Sjećam se, prolazi mi kroz glavu... Iz Madrida moram hitno u Valenciju, u Madridu mu klima nije odgovarala, pa vozim 370 kilometara i stignem tamo i pita me doktor Rafa kakvo je vrijeme bilo usput. Ja se zapitam i kažem - ne znam. To su tri sata vožnje, a ja nemam pojma. Kad vidiš te druge roditelje u čekaonici i njihovu muku, shvatiš da si ti jedna nula. Imaš samo jednu olakšavajuću okolnost da imaš financijsku korist i da imaš privilegije jer doktori vole nogomet pa ti objasne sve što pitaš. To oni ne mogu. Sve ostalo je isto....

To me stvarno dobro spustilo na zemlju i definitivno mislim da je bio misija da ja budem normalan tip. U tim rizicima, kad sam bio na granici da me ponese, bio je misija od Boga da me dovede u normalu. Kad je sve krenulo mirnim putem, onda je on... To je moja priča i mislim da sam u pravu. To je anđeo koji je uvijek prisutan i pazi na sve", rekao je emotivni Mijatović.

(Index.hr)

Učitaj još novosti