27. 03. 2024 - 21:34
SUČIĆ: U BiH nije bilo dresova Hrvatske, ali odluka mi nije...
907
Shares
SUČIĆ: U BiH nije bilo dresova Hrvatske, ali odluka mi nije bila teška

SUČIĆ: U BiH nije bilo dresova Hrvatske, ali odluka mi nije bila teška

27. 03. 2024 - 21:34
0
Shares

Mladi Bugojanac Petar Sučić nedavno je dobio dozvolu za nastup za reprezentaciju Hrvatske.
Naime, Sučić je do sada nastupao za omladinske selekcije BiH, ali sada je odlučio da promijeni reprezentativni dres. Sučić je trenutno član Dinama i dobija često pohvale, te će prema svemu sudeći napraviti 'veliki' transfer u budućnosti.

Ponikao je Sučić u NK Sport Prevent Bugojno, kratko bio i u NK Iskra, a zatim otišao u mostarski Zrinjski.

Nije krio zadovoljstvo kada je odlučio da obuće dres Hrvatske, no sada je za RTL iznio zanimljive stvari.
"Odluku sam donio zajedno sa porodicom. Kao mali, upališ TV i srce zaigra, navijaš, skačeš, tako da nije bila teška odluka. Baka je bratu i meni kupovala Modrićeve dresove, a u BiH nije bilo dresova hrvatske reprezentacije. Kada bi i došli, obično bi bili od jednog igrača, samo Luke Modrića", naveo je Sučić.
Sučić nije pričao o Modrićevim dresovima kada je nastupao za reprezentaciju naše zemlje, niti govorio o tome kako se osjeća i kada mu srce zaigra'.

Sada je odluku promijenio, a da li će imati mjesta u reprezentaciji Hrvatske svakako ostaje da se vidi.

Podsjetimo, Sučić je ranije govorio o svojoj odluci.

"Odluka nije bila laka te bih želio zahvaliti svima u bosanskohercegovačkom savezu i tamošnjim reprezentacijama na razumijevanju. Ipak, kao Hrvatu mi je najveća želja predstavljati Hrvatsku koja je moja domovina."

"Pritom želim zahvaliti čelnicima HNS-a na iskazanoj želji da predstavljam Hrvatsku, kao i Dinamu koji mi je omogućio nogometni razvoj. Nastavit ću naporno raditi kako bih ispunio san i zaigrao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju", poručio je Petar Sučić.
Iz HNS-a su ranije kazali da je odluka Sučića bila patriotska.

Istakli su da se radi o velikom patriotizmu hrvatskog naroda, te su već po njegovoj odluci kazali da vjeruju da će FIFA donijeti odluku u korist HNS. Sve govori da je sve već ranije bilo spremano, te da je Sučić sačekao trenutak kada će javno potvrditi da mijenja reprezentaciju.

Učitaj još novosti