24. 03. 2024 - 21:37
Tragedija je upravo dobila novi čin: Tek nakon utakmice u...
907
Shares
Tragedija je upravo dobila novi čin: Tek nakon utakmice u Zenici se otkrilo šta se desilo Harisu Hajradinoviću

Tragedija je upravo dobila novi čin: Tek nakon utakmice u Zenici se otkrilo šta se desilo Harisu Hajradinoviću

24. 03. 2024 - 21:37
0
Shares

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u bražu od Ukrajine rezultatom 2:1 na stadionu Bilino polje u Zenici.

Iako ova rečenica zvuči šturo, klasično "novinarski", iza nje se krije nemjerljiv osjećaj tuge i tragedije, jer, osim što su Zmajevi ponovo ispali u baraža, sama činjenica da smo imali prednost i onda sve prokockali u samo nekoliko minuta boli još više.I nisu samo navijači i novinari devastirani. I igrači su.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Hajradinović nije mogao sakriti očaj nakon poraza, a tek se kasnije saznalo kakvu je žrtvu ovaj momak podnio.

Na društvenim mrežama nakon utakmice se oglasila njegova supruga Belma, koja je otkrila da je Haris igrao sa slomljenom rukom pa je zbog toga imao zaštitu oko desne šake.

“Prvi put sam vidjela suze na njegovom licu i to me apsolutno slomilo. Dao je sve od sebe i ostavio srce na terenu iako je igrao sa polomljenom rukom”, poručila je Harisova supruga na društvenim mrežama uz video njegovih nekoliko reakcija na terenu.

Učitaj još novosti