21. 03. 2024 - 13:51
Delije ga pljuvale, a njegov odgovor je VIRALAN: "Zebre,...
907
Shares
Delije ga pljuvale, a njegov odgovor je VIRALAN:

Delije ga pljuvale, a njegov odgovor je VIRALAN: "Zebre, delfini, majmuni i poniji" - SKRIVENA PORUKA

21. 03. 2024 - 13:51
0
Shares

MATHIAS LESSORT glavna je tema utakmice Crvena zvezda - Panathinaikos 76:89 u 30. kolu Eurolige. Centar gostiju vodio je grčku momčad do pobjede s 19 poena, 6 skokova, 4 asistencije i 3 ukradene lopte i tako je Zvezdu ostavio bez šansi prolaska u nokaut-fazu elitnog natjecanja.

Uništio je Zvezdu, ali Delije ga nisu zato vrijeđali i pljuvali

Beogradsku Arenu je francuski centar utišao serijom zakucavanja, ali nisu ga zbog toga stalno vrijeđali Delije. Također, to nije razlog zašto su ga prilikom izlaska s terena pljuvali navijači Zvezde. Oni su na Lessorta bijesni zbog "izdaje". Igrao je za Zvezdu 2017./2018., a onda se tri godine kasnije vratio u Beograd, ali u Partizan. Tamo je igrao samo godinu i pol, ali je postao ikona Grobara i ostao u sjajnim odnosima s njima.

To mu Delije ne praštaju. No Lessort im je brutalno odgovorio na uvrede i pljuvanje koje su ga dočekale u Beogradu kada se tamo vratio kao igrač Panathinaikosa. To je napravio izjavom koja se isprva činila bizarnom, nadrealnom. "Arena je danas bila kao džungla. Sa zebrama, delfinima, majmunima i ponijima", tako je nakon meča igrač utakmice pred televizijskom kamerom komentirao utakmicu.

Zašto je komentar utakmice počeo zebrama, delfinima, majmunima i ponijima?

Svi su se pitali zašto je Lessort izvalio ovakvu besmislicu, zašto u opisu utakmice spominje nepovezane životinje. No onda su to otkrili navijači Partizana. Početna slova životinja koje je Lessort izgovorio daju ZDMP. Ta je pak skraćenica za uvredljivu pjesmu koju navijači Partizana pjevaju najvećem rivalu, a koja se zove "Zvezdu da mi ponude".

Tako da je Lessortov odgovor od sinoć glavna tema srpskih medija. Prvo kao bizarna nabrajalica, a zatim kao šifrirana poruka i brutalno spuštanje navijačima Zvezde za uvrede i pljuvanja koja su mu priuštili. Naravno, Lessort je nakon ovoga postao još veći idol partizanovcima. 

(Index.hr)

 

Učitaj još novosti