17. 03. 2024 - 11:24
NOVI SKANDAL TRESE HRVATSKI FUDBAL: Neshvatljivo šta je sudac...
907
Shares
NOVI SKANDAL TRESE HRVATSKI FUDBAL: Neshvatljivo šta je sudac napravio dok je Livaja izvodio kazneni udarac!

NOVI SKANDAL TRESE HRVATSKI FUDBAL: Neshvatljivo šta je sudac napravio dok je Livaja izvodio kazneni udarac!

17. 03. 2024 - 11:24
0
Shares

Nogometaši splitskog Hajduka jučer su razočarali svoje navijače jer su poraženi na Poljudu od zagrebačke Lokomotive (1:2) u dvoboju 27. kola HNL-a. U središtu pozornosti našao se kapetan ‘Bijelih‘ Marko Livaja zbog neiskorištenog kaznenog udarca koji je izazvao novi skandal u hrvatskom nogometu.

Hajduk je bio favorit u jučerašnjem susretu i očekivalo se da će igrači Miroslava Karoglana pred svojim navijačima upisati nova tri boda, ali na kraju Lokomotiva je uspjela šokirati Poljud.

Gosti iz Zagreba slavili su u Splitu rezultatom 2:1, a junak Lokomotive bio je Robert Mudražija koji je postigao oba pogotka. Jedini strijelac za Hajduk bio je Livaja u samoj završnici dvoboja, ali kapetan ove momčadi bio je bez dileme tragičar jučerašnjeg dvoboja jer je kod rezultata 0:1 promašio jedanaesterac.

Sve se događalo u 55. minuti kada je dosuđen kazneni udarac za Hajduk, a Livaja je bio taj koji je preuzeo odgovornost i namjestio loptu na bijelu točku. Međutim, napadač domaćih “panenkom” je pokušao prevariti golmana Lokomotive, te se pošteno osramotio. No, zbog tog penala nastao je novi skandal u hrvatskom nogometu.

Naime, navijači Hajduka bijesni su što nije reagirala VAR soba i smatraju da je Livajin kazneni udarac morao biti ponovljen.

Na ponovljenoj snimci vidjelo se da su dvojica igrača Lokomotive ušla u šesnaesterac prije nego što je Livaja izveo najstrožu kaznu, te Splićani smatraju da je sudac Igor Pajač morao ponoviti penal.

Učitaj još novosti