16. 03. 2024 - 13:21
NEOČEKIVANO: Skijaška zvijezda poludjela nakon lošeg...
907
Shares
NEOČEKIVANO:  Skijaška zvijezda poludjela nakon lošeg rezultata, ovakvo ponašanje još nije viđeno u Svjetskom kupu

NEOČEKIVANO: Skijaška zvijezda poludjela nakon lošeg rezultata, ovakvo ponašanje još nije viđeno u Svjetskom kupu

16. 03. 2024 - 13:21
0
Shares

Veleslalomska sezona završena je utrkom u austrijskom Saalbachu. Pobjednik je bio Loic Meillard koji je iskoristio ogromnu grešku Marca Odermatta. Odermatt je u Saalbachu ganjao 13. uzastopnu pobjedu u veleslalomu. No, u drugoj vožnji je Švicarac na početku staze pogriješio i odustao, pa je rekord Ingemara Stenmarka od 14 pobjeda u nizu u jednoj disciplini zasad ostao siguran.

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić završio je na osmom mjestu čime je završio treći u ukupnom poretku veleslalomaša. No, nakon utrke je glavna tema Norvežanin Alexander Steen Olsen. Tomu razlog nije njegova odlična vožnja, već upravo suprotno.

Steen Olsen je bio razočaran svojom drugom vožnjom kojom je propustio priliku za dobar plasman. Revoltiran svojim nastupom je krenuo razbijati sve što mu je došlo pod ruku, a na kraju je bacio svoj skijaški štap. Na njegovu žalost, nije uspio pobjeći od oka kamere.
Norvežanin se također borio za drugo mjesto u ukupnom poretku veleslalomaša i njegova frustracija je razumljiva jer na kraju je završio deveti. Unatoč tome, ovakvo ponašanje je nedopustivo te tek treba vidjeti hoće li biti daljnjih sankcija za Steen Olsena.

(sportskejutarnji.hr)

Učitaj još novosti