26. 02. 2024 - 10:13
IMPRESIVNO: Srbijanska bodybuilderka ušla u Guinnessovu knjigu...
907
Shares
IMPRESIVNO: Srbijanska bodybuilderka ušla u Guinnessovu knjigu rekorda nakon nevjerovatnog poduhvata

IMPRESIVNO: Srbijanska bodybuilderka ušla u Guinnessovu knjigu rekorda nakon nevjerovatnog poduhvata

26. 02. 2024 - 10:13
0
Shares

Višestruka bodybuilding i fitness šampionka Srbije Milica Narančić postavila je fantastičan Guinnessov rekord i za to dobila priznanje.
Narančić je u jednoj minuti napravila čak 61 sklek odbivši se od poda. O kakvom se dostignuću radi dovoljno govori da je prethodni rekord iznosio 40 sklekova, a ona ga je oborila impresivnom razlikom i postavila ljestvicu toliko visoko da će teško biti nadmašena.

Rekord je postavila krajem prošle godine, a sada je dobila priznanje i zvanično ušla u Guinnessovu knjigu rekorda. Ponosno je objavila na društvenim mrežama.
"Rekord sam postavila u Novom Sadu u prostorijama Family fight team MMA akademije. Stručni štab i svjedoci bili su višestruki MMA šampioni Damir Dado Mihajlović, Dragutin Jegdić, Nikola Leka i pripadnik vojske Goran Rilak", saopćila je Milica na Instagramu uz potvrdu Guinnessovog rekorda.
Inače, Milica je 2018. godine postala prva fitness profesionalka iz Srbije, a nagradu u Ohiju joj je uručio legendarni Arnold Schwarzenegger.

Milica Narančić živi na relaciji New York - Srbija, a u karijeri je osvojila čuveni Arnold Classic, pet puta je bila prvakinja Srbije i tri puta šampionka Balkana.

Učitaj još novosti