23. 02. 2024 - 15:31
Dončić na press konferenciji spomenuo i Hrvatsku: Novinarima...
907
Shares
Dončić na press konferenciji spomenuo i Hrvatsku: Novinarima više ništa nije bilo jasno (VIDEO)

Dončić na press konferenciji spomenuo i Hrvatsku: Novinarima više ništa nije bilo jasno (VIDEO)

23. 02. 2024 - 15:31
0
Shares

Luka Dončić bio je dobro raspoložen nakon pobjede nad Phoenix Sunsima, a Slovenac je u sedmoj uzastopnoj pobjedi Mavericksa ubacio 41 poen. Slovenska zvijezda trenutno je u vrhunskoj formi i čini se kako baš uživa dok igra sa puno energije, a osmijeh ne silazi s lica.

Tako se nakon utakmice malo šalio s američkim novinarima koji su ga pitali za kratki odmor."Osjećam se odlično, iskreno. Imao sam mali odmor, vjerujte mi, stvarno se osjećam odlično. Bio sam u Cabu dva dana i bilo je super. Ne, u Hrvatskoj, otišao sam u Hrvatsku. Ne, stvarno sam bio tamo, kratak je let", uvjeravao je Dončić.

Radilo se, naravno, o njegovoj šali kada je na Instagramu objavio fotografiju s kratkog odmora u meksičkom ljetovalištu Cabo, a kao lokaciju označio Punat na svom popularnom hrvatskom otoku Krku.Bez obzira gdje bio na odmoru, mada je očito bio u Meksiku, Dončiću je to na kraju prijalo. Prethodno je nastupao na All-Star vikendu i učestvovao u pobjedi Zapada, no nije imao poseban učinak jer je imao 7 poena, 7 asistencija 7 skokova.

Luka Dončić je danas jedan od najboljih košarkaša na svijetu. Radi čuda na NBA parketima, a prethodno je briljirao u dresu Real Madrida s kojim je osvojio gotovo sve što je mogao.

Donćić i Kyrie Irving u tandemu briljiraju, a Slovenac je trenutno na prosjeku od 34,3 poena, 8,8 skokova i 9,6 asistencija. Ima realne šanse da postane i MVP lige, iako je konkurencija zaista paklena.Privukao je pozornost prije utakmice protiv Phoenixa Sunsa kada se pojavio u fudbalskom dresu Real Madrida, čiji je veliki fan, što i ne čudi budući da je sezonama igrao u Madridu za Kraljeve.

Iako je napustio Real još 2018. godine ovaj 24-godišnjak i dalje prati i navija za madridski klub, a sinoćni "outfit" to je najbolje pokazao.

Učitaj još novosti