22. 02. 2024 - 16:59
KOMENTAR KOJI JE ZAPALIO INSTAGRAM! Novak se obratio Hrvatu...
907
Shares
KOMENTAR KOJI JE ZAPALIO INSTAGRAM! Novak se obratio Hrvatu nakon objave o završetku karijere: Evo šta mu je poručio

KOMENTAR KOJI JE ZAPALIO INSTAGRAM! Novak se obratio Hrvatu nakon objave o završetku karijere: Evo šta mu je poručio

22. 02. 2024 - 16:59
0
Shares

Hrvatski teniser Ivo Karlović objavio je danas da je završio karijeru.

"Neki od vas su primjetili da dugo nisam igrao, a i dalje me svakodnevno pitaju da li ću se vratiti takmičenjima. Žao mi je što ću vas razočarati, ali ovim pismom želim da ozvaničim i konačno objavim kraj moje karijere", naveo je 44-godišnji Karlović na društvenoj mreži X.

Karlović je posljednji meč igrao u oktobru 2021. godine, u drugom kolu kvalifikacija za Indijan Vels.

Karlović je naveo da je imao "zahvalnu, neortodoksnu i dugu karijeru" koja je nastala iz skromnog početka i da je ponosan na dostignuća i sve što je uspio da prevaziđe, dolazeći iz Hrvatske.

On je zahvalio svim trenerima i ljudima koji su mu pomogli u karijeri i naveo da mu je porodica pružila ogromnu podršku i da se raduje što će provoditi više vremena sa njom. Takođe, zahvalio je i navijačima na ljubavi i podršci.

"Ostaću uz tenis i pokušati da podelim moje znanje i sva nevjerovatna iskustva novoj generaciji tenisera. Putovanje se nastavlja i fokus je preusmjeren. Zahvalan sam", naveo je Karlović, koji će sljedeće sedmice napuniti 45 godina.

Njegovu objavu komentarisao je i najbolji teniser ikada, Novak Đoković!

- Dr. Ivo! Hvala ti na najoriginalnijem savjetu koji sam ikada dobio za servis. Svaka čast na karijeri. Možeš da budeš veoma ponosan sa postignutim - napisao je srpski teniser.

3821545-screenshot-20240221-190602-ff

Učitaj još novosti