22. 02. 2024 - 16:02
KRAJ VELIKE LJUBAVI VODITELJKE I TENISERA! Ljepoticu optužili...
907
Shares
KRAJ VELIKE LJUBAVI VODITELJKE I TENISERA! Ljepoticu optužili da je

KRAJ VELIKE LJUBAVI VODITELJKE I TENISERA! Ljepoticu optužili da je "ĐAVO U TIJELU ŽENE" i da mu je uništila karijeru, a nije joj odolio ni Bobo Vijeri (FOTO)

22. 02. 2024 - 16:02
0
Shares

Mateo Beretini je otkrio da više nije u vezi sa Melisom Satom koja je od samog početka izazivala puno pažnje medija i javnosti.

Kada su u to doba najbolji italijanski teniser i poznata voditeljka počeli da se zabavljaju to je bila najveća vijest u tamošnjoj žutoj štampi.

Sata je inače bivša djevojka Boboa Vijerija i nekadašnja supruga kontroverznog fudbalera Kevina Prinsa Boatenga. Mnogi su baš nju okrivili za Beretinijev pad i to što je finalista Vimbldona iz 2021. godine sada van 100 najboljih na svijetu.

Nakon poraza od Karlosa Alkaraza na prošlogodišnjem Vimbldonu, pojavili su se brojni negativni komentari.

"Ona je kriva zbog toga što mu ne ide. To je đavo u tijelu žene, iscrpljuje ga se**om", jedan je od komentara na objavu o meču u italijanskim medijima

Prema navodima medija ona je željela brak i porodicu, a to je za Beretinija bilo previše.

"Znao sam da će me svi pitati o tome. Melisa i ja više nismo zajedno. Imali smo divnu vezu, i dalje se međusobno veoma poštujemo, što je dovoljno. Ne želim više da pričam o privatnom životu", rekao je Beretini na ovu temu.

Trenutno je Beretini 123. na svijetu, a on je saopštio da će uskoro početi da igra po čelendžerima. Mučio se sa povredama i sada se nada da bi mogao da se vrati u formu i sam teniski vrh. Što se tiče Melise, koja je jedno vrijeme čak bila povezivana i sa Kobijem Brajantom u prošlosti, ona se za sada nije oglašavala.

Učitaj još novosti