21. 02. 2024 - 22:00
IPAK NIJE SAMO BARSELONA - Tuhel gleda ka povratku i scenariju...
907
Shares
IPAK NIJE SAMO BARSELONA - Tuhel gleda ka povratku i scenariju koji niko nije zamišljao

IPAK NIJE SAMO BARSELONA - Tuhel gleda ka povratku i scenariju koji niko nije zamišljao

21. 02. 2024 - 22:00
0
Shares

Njemački stručnjak Tomas Tuhel će, kako je danas najavljeno iz brojnih relevantnih izvora, napustiti klupu Bajern Minhena na ljeto.

Ali, to ne znači da će on praviti pauzu, već želi momentalno da se okrene novom projektu i potraži klub koji bi konačno bio prava sredina za njega. Sa Čelsijem možda jeste osvojio Ligu šampiona, ali nije pronašao zajednički jezik sa novim vlasnicima kluba.

U svakom slučaju, kako piše "Bild", Tomas Tuhel bi volio da se vrati u Premijer ligu. Njegova posebna želja u tom slučaju jeste Mančester junajted, ali ne djeluje kao da je pozicija Erika ten Haga u ovom trenutku ugrožena, prenose sportske.net.

No, odlučujući faktor biće rezime aktuelne sezone nakon što se ona završi. Sada kada i ser Džim Retklif ima mogućnost da učestvuje u odlukama, možda će do promjena u stručnom štabu i doći jer Junajted definitivno nije napravio bilo kakav iskorak u drugoj sezoni pod vođstvom Erika ten Haga.

U ovom momentu, jedina slobodna klupa od ljeta jeste ona na "Enfildu" budući da će Jirgen Klop napustiti Liverpul. Ali, "crveni" žele Ćabija Alonsa i Tomas Tuhel ne djeluje kao pravi čovjek za ovaj klub od ljeta i ovakav scenario je potpuno nezamisliv.

Zanimljivo, bio bi to drugi put da Tuhel nasljeđuje Klopa budući da se isto dogodilo kada je Jirgen napustio Borusiju Dortmund.

Podsjećamo, danas su se pojavile informacije da se Tomas Tuhel počeo "udvarati" i Barseloni.

Učitaj još novosti